Τετρακίνητο υβριδικό SUV με 22.000 ευρώ. Ποιο είναι;

Τσεκάρει όλα τα κουτάκια ενός σύγχρονου και ικανού SUV χωρίς να αδειάζει τις τσέπες του αγοραστή

  • -
  • -

Η ηλεκτροκίνηση έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, με αρκετές προτάσεις, οι οποίες όμως για την ώρα δεν είναι τόσο προσιτές στο ευρύ αγοραστικό κοινό. Μία λύση σε αυτό το πρόβλημα έδωσε ο υβριδισμός με mild-hybrid μοντέλα ειδικότερα, να έχουν γίνει η “go-to” επιλογή για την πλειοψηφία του αγοραστικού κοινού. Τι γίνεται όμως όταν θέλεις ένα υβριδικό SUV, το οποίο να μην διστάζει ακόμη και σε πιο δύσβατα μονοπάτια, χωρίς όμως να ζητά μία περιουσία για να το αποκτήσεις;

Την λύση στο παραπάνω ζήτημα δίνει η Suzuki με το ήπια υβριδικό Vitara, το οποίο εξοπλισμένο και με τετρακίνηση ξεκινά από τις 22.170 ευρώ! Η ιαπωνική εταιρεία, με το συγκεκριμένο μοντέλο, καταφέρνει να χαρίσει στο αγοραστικό κοινό αυτό ακριβώς που επιζητά – μειωμένη κατανάλωση και εκπομπές ρύπων χάρη στο 48V ηλεκτρικό κύκλωμα, συνδυασμένες με εκτός δρόμου ικανότητες, αποτέλεσμα της τετρακίνησης AllGrip, σε προσιτή τιμή.

Δείτε αναλυτικά όλη την γκάμα του Suzuki Vitara μαζί με στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμές, πατώντας εδώ.

 vitara

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...