Hennessey Venom F5 με 1.817 ίππους και τελική άνω των 500 km/h [Video]

Όλα έτοιμα για την παγκόσμια πρεμιέρα του αμερικάνικου hypercar

  • -
  • -

Η παρουσίαση του Hennessey Venom F5 πλησιάζει και οι Αμερικάνοι μας έδωσαν ένα teaser για να «ανάψουν τα αίματα». Μην περιμένετε βίαιες επιταχύνσεις ή πλαγιολισθήσεις με σύννεφα καπνού να ακολουθούν ένα καμουφλαρισμένο Hennessey. Όχι, μας έδωσαν κάτι πολύ καλύτερο.

Πλάνα σε slow-motion από ανθρακωνημάτινες λεπτομέρειες του αυτοκινήτου, με το “Dream on” των Aerosmith να παίζει στο background και στο τέλος του βίντεο να εμφανίζεται η ημερομηνία της παγκόσμιας πρεμιέρας στις 15 Δεκεμβρίου. Τι παραπάνω να ζητήσεις;

Θυμίζουμε ότι το Venom F5 «φορά» έναν twin turbo V8 κινητήρα 1.817 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων, με τη ροπή να μεταφέρεται στους πίσω τροχούς. Το συνολικό βάρος περιορίζεται στα 1.338 κιλά, ενώ το 0-300 km/h «έρχεται» σε μόλις 10 δευτερόλεπτα, χρόνος που θα… ζήλευαν ακόμα και τα μονοθέσια της F1. Όσον αφορά τη διαδικασία 0-400-0 km/h, απαιτούνται λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα. Υπενθυμίζεται, ωστόσο, πως τα 400 km/h δεν του… λένε και πολλά μιας και προορίζεται να ξεπεράσει τα 500 km/h.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...