Η νέα Skoda Octavia θα έχει φώτα που θυμίζουν Lamborghini – Πρώτη εικόνα

Για την πρώτη της ανανέωση ετοιμάζεται το δημοφιλές οικογενειακό της τσέχικης μάρκας και το πρώτο δείγμα που έχουμε δείχνει μία πιο επιθετική εμφάνιση με επιρροές από… supercar.

  • -
  • -

Με τον ερχομό του νέου έτους, η Skoda είπε να μας δώσει μία πρώτη γεύση από την ανανεωμένη Octavia που θα παρουσιαστεί και επίσημα μέσα στο επόμενο διάστημα. Το δημοφιλές οικογενειακό, το οποίο πέρασε στην τέταρτη του γενιά το 2019, ήρθε η ώρα να δεχθεί και αυτό το δικό του φρεσκάρισμα μέσης ηλικίας, με την τσέχικη μάρκα να κάνει λόγο για νέα εμφάνιση και αναβαθμισμένο τεχνολογικό υπόβαθρο.

Αν και για περισσότερες λεπτομέρειες μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε τα επίσημα αποκαλυπτήρια τα οποία θα γίνουν μέσα στο Φεβρουάριο, η πρώτη teaser εικόνα που δημοσίευσε η Skoda παρουσιάζει την νέα φωτεινή υπογραφή των φώτων ημέρας που θα έχει η νέα Octavia στο εμπρός μέρος. Με το αυτοκίνητο να εμφανίζεται καλυμμένο και σε ένα σκοτεινό περιβάλλον, το μόνο που μπορούμε να διακρίνουμε είναι τα φώτα όπου φαίνεται να έχουν το ίδιο σχήμα με πριν, μόνο που τώρα έχει προστεθεί και ακόμη μία γραμμή που ξεκινά από το κέντρο του πάνω μέρους τους και προεκτείνεται έως και έξω από το πλαίσιο αυτών. Με λίγη φαντασία θα μπορούσε κανείς να πει πως η νέα, επιθετική φωτεινή υπογραφή φέρνει ελαφρώς σε αυτή που συναντάμε σε μοντέλα της Lamborghini.

Κάπου εκεί βέβαια λογικά τελειώνουν και οι όποιες ομοιότητες μπορεί να έχει το νέο μοντέλο της Skoda με τα ιταλικά supercars, με το υπόλοιπο εμπρός μέρος να φέρει μικρές διαφοροποιήσεις σε σχέση με πριν, σύμφωνα με φήμες. Το ίδιο ισχύει και για το πίσω μέρος, ενώ στο εσωτερικό πιθανότατα θα έχουμε την νέα οθόνη infotainment που είδαμε και στο νέο Kodiaq.

Δείτε ακόμη: Δες όλα τα νέα αυτοκίνητα που θα έρθουν στην Ελλάδα το 2024

Τέλος, κάτω από το καπό δεν θα δούμε κάποια αλλαγή, που σημαίνει πως θα συνεχίσουν να υπάρχουν σύνολα βενζίνης και diesel απόδοσης από 110 ίππους έως και 245 ίππους στις εκδόσεις vRS, ενώ δεν θα λείπουν και οι plug-in hybrid εκδόσεις των 204 και 245 ίππων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...