Teaser από την Audi για το ανανεωμένο Q8. Μάθε πότε θα αποκαλυφθεί!

Η Audi φημίζεται για τα SUV που διαθέτει, όμως ένα από αυτά ξεχωρίζει έντονα λόγω πολυτέλειας και μεγέθους. Αυτό είναι το Q8, το οποίο είναι έτοιμο για ανανέωση.

  • -
  • -

Το Q8 είναι το κορυφαίο μοντέλο της Audi, καθώς φέρνει στον κόσμο των SUV όλη την πολυτέλεια και την άνεση που συναντάμε στο A8, το μεγάλο sedan της γερμανικής μάρκας που παραπέμπει σε λιμουζίνα.

Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι η Audi σκοπεύει να ανανεώσει το Q8 ώστε να το διατηρήσει «φρέσκο» και επίκαιρο απέναντι στον ανταγωνισμό. Αυτό έχει προκύψει από πολλές κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, στις οποίες φαίνεται το Q8 να κάνει δοκιμές σε δημόσιο δρόμο φέροντας καμουφλάζ.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/593445cf09249813451e054aa1342422.jpg

Πότε θα δούμε το ανανεωμένο Q8;
Η παρουσίαση του ανανεωμένου Q8 έχει προγραμματιστεί για τις 5 Σεπτεμβρίου, οπότε τώρα η Audi έδωσε στη δημοσιότητα μία teaser εικόνα, ώστε να μας προετοιμάσει, να αυξήσει το ενδιαφέρον γύρω από την πρεμιέρα της, αλλά και να δώσει μια πρώτη γεύση από το ανανεωμένο μοντέλο.

Δείτε ακόμα: Audi: Φτιάχνει φορτιστές 300 kW, από μπαταρίες ηλεκτρικών για πέταμα!

Στην teaser εικόνα φαίνεται το πίσω μέρος του αυτοκινήτου στο οποίο ξεχωρίζουν τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, με την αλλαγή αυτή να αναμένεται να είναι η πιο σημαντική στην εμφάνιση του μεγάλου SUV. Ταυτόχρονα, οι πληροφορίες λένε ότι ανασχεδίαση έχει γίνει και στα μπροστά φωτιστικά σώματα, όμως αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να φανεί σε αυτή την εικόνα.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/51b7847bc3ca19e1ad33ffb06fd63e0a.jpg

Θα υπάρξουν αλλαγές στο εσωτερικό του Q8;
Όσον αφορά το εσωτερικό οι αλλαγές αναμένεται να είναι μικρές. Αφενός η εικόνα του Q8 είναι ακόμα πολύ σύγχρονη χάρη και στις τρεις οθόνες που διαθέτει. Αφετέρου, τα υπόλοιπα μοντέλα του ομίλου που έχουν δεχτεί ήδη facelift και βασίζονται στην ίδια πλατφόρμα, δέχτηκαν περιορισμένες έως μηδενικές επεμβάσεις.

Αυτή η γενιά του Q8 θα είναι η τελευταία που βλέπουμε να κινείται με κινητήρα εσωτερικής καύσης, καθώς η Audi έχει ανακοινώσει ότι από το 2026 και μετά όλα τα καινούρια μοντέλα της θα είναι αποκλειστικά ηλεκτρικά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...