Ξέρετε τι σημαίνει αυτή η πινακίδα – Απαγορεύεται η…

Το GOCAR ρίχνει φως σε πινακίδες οδικής σήμανσης τις οποίες ενδεχομένως να αγνοούμε

  • -
  • -

Μόλις έχεις αποκτήσει το δίπλωμα οδήγησης και μια από τη μεγαλύτερή σου ανησυχία είναι το πώς θα αναγνωρίζεις τις πινακίδες οδικής σήμανσης. Δεν υπάρχει λόγος για κρύο ιδρώτα, καθώς οι πινακίδες στο οδικό δίκτυο βρίσκονται σε αφθονία, γεγονός που θα σου επιτρέψει να εξοικειωθείς γρήγορα με αυτές.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν και κάποιες πινακίδες οδικής σήμανσης, την ύπαρξη των οποίων αγνοούμε εντελώς. Αυτό διότι σπάνια τις συναντάμε στο διάβα μας. Το GOCAR, λοιπόν, μεριμνά για εσάς φροντίζοντας έτσι ώστε να εξοικειωθείτε ακόμα και με τις πιο σπάνιες.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ;

Δύο από αυτές είναι και οι απαγορευτικές πινακίδες που βλέπουμε παρακάτω. Μπορείτε να υποθέσετε ποια πληροφορία μας προσφέρουν;

Απάντηση: Απαγορεύεται η στάθμευση επί της πλευράς της πινακίδας κατά τους μονούς μήνες ( Ιανουάριος, Μάρτιος, Μάιος, Ιούλιος, Σεπτέμβριος, Νοέμβριος)

Απάντηση: Απαγορεύεται η στάθμευση επί της πλευράς της πινακίδας κατά τους ζυγούς μήνες (Φεβρουάριος, Απρίλιος, Ιούνιος, Αύγουστος, Οκτώβριος, Δεκέμβριος)

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΕ ΟΔΟ ΠΡΟΤΕΡΑΙΤΟΤΗΤΑΣ;

Σημειώνεται πως η συμμόρφωση με τις πινακίδες οδικής σήμανσης παίζει καθοριστικό ρόλο στην ασφάλεια τόσο των επιβατών ενός αυτοκινήτου όσο και των υπόλοιπων χρηστών του οδικού δικτύου.

Σας ευχόμαστε καλές και ασφαλείς διαδρομές!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...