ΕΛΙΝΟΙΛ: Προσφορά 25.500 λίτρων πετρελαίου κίνησης στο Δήμο Αθηναίων

Για τον εφοδιασμό των οχημάτων καθαριότητας και απολύμανσης

  • -
  • -

Σε μία σημαντική προσφορά προς το Δήμο Αθηναίων, εν μέσω των αυξημένων αναγκών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, προχώρησε η ΕΛΙΝΟΙΛ. Συγκεκριμένα προσφέρει 25.500 λίτρα πετρελαίου κίνησης σε χρονικό διάστημα 30 ημερών, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες του Δήμου.

Με αυτή την ενέργεια, η ΕΛΙΝΟΙΛ ενισχύει το έργο του Δήμου Αθηναίων στον τομέα της καθαριότητας και της απολύμανσης των δημόσιων χώρων, σε μια χρονική περίοδο που η προστασία της δημόσιας υγείας αποτελεί βασική προτεραιότητα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΙΝΟΙΛ, Γιάννης Αληγιζάκης, ανέφερε σχετικά: «Βιώνουμε μια αβέβαιη και συνάμα πρωτοφανή συνθήκη, που συγκλονίζει την παγκόσμια κοινότητα, στην οποία είναι σαφές ότι πρέπει όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Σε τόσο δύσκολες στιγμές οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στον κρατικό μηχανισμό, ενισχύοντας ουσιαστικά το έργο του. Είναι άλλωστε το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για την κοινωνία και την χώρα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ GOCAR ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...