Mobility Awards 2019: Κλείστε θέση στην τελετή απονομής

Το GOCAR είναι χορηγός επικοινωνίας και συμμετέχει στην κριτική επιτροπή

  • -
  • -

Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020, στις 7.30 μμ, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο εκδηλώσεων Tin Pan Alley (Τουρναβίτου 6, Αθήνα) η τελετή απονομής των Mobility Awards 2019. Πρόκειται για το θεσμό που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις καινοτόμες επιχειρήσεις στον κλάδο της αυτοκίνησης και των σχετικών υπηρεσιών ή εφαρμογών. Στην εκδήλωση που διοργανώνουν η Boussias Communications και το περιοδικό PLANT είναι χορηγός επικοινωνίας το GOCAR.

Παράλληλα, ο Διευθυντής Σύνταξης του GOCAR, Γιάννης Λημναίος, αποτελεί μέλος της κριτικής επιτροπής. Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής είναι ο Καθηγητής του ΕΜΠ, κ. Γιώργος Γιαννής. (δείτε εδώ όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής).


Δήλωση συμμετοχής στην τελετή απονομής των Mobility Awards 2019 μπορείτε να υποβάλλετε εδώ.


Βασικές κατηγορίες βράβευσης είναι οι εξής:

Leasing

Rental

Fleet Management Innovation and Convenience

Best Car

(δείτε εδώ όλες τις κατηγορίες)

Στόχος των βραβείων είναι να προβάλλουν τους νικητές, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διακρίνονται, να αναδείξουν τις προσφερόμενες λύσεις και τεχνολογίες στον τομέα του αυτοκινήτου και της κινητικότητας, να επικοινωνήσουν τα χαρακτηριστικά των βραβευμένων πρακτικών, ώστε να εμπνεύσουν τον κλάδο, να κινητοποιήσουν τις επιχειρήσεις για τη διαρκή βελτίωση των επιδόσεών τους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...