Το GOCAR ψήφισε τους νικητές στον κλάδο του Αυτοκινήτου

Άλλη μια διάκριση για το GOCAR. To Νο1 Μέσο για το αυτοκίνητο συμμετείχε στην κριτική επιτροπή των βραβείων Mobility Awards 2023.

  • -
  • -

Το Νο1 Μέσο για το αυτοκίνητο, συμμετείχε στην κριτική επιτροπή των Mobility Awards 2023 και ψήφισε τους νικητές μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων του κλάδου στα σημαντικότερα βραβεία για τις μεταφορές και την κινητικότητα στην Ελλάδα.

Ο Γενικός Διευθυντής του GOCAR και του Automotive Business Hub της ΝΕΜΟ Μιχάλης Γεωργιάδης, συμμετείχε στην κριτική επιτροπή των Mobility Awards 2023, η οποία απαρτίζεται από καταξιωμένα στελέχη από τις σημαντικότερες εταιρείες της αγοράς. Τα Mobility Awards 2023, ανέδειξαν και επιβράβευσαν τις καινοτόμες πρακτικές, τεχνολογίες και εφαρμογές επιχειρήσεων του ευρύτερου κλάδου της κινητικότητας & αυτοκίνησης.

Mobility Awards 2023

Mε την Ακαδημαϊκή Υποστήριξη του Εργαστήριου Κυκλοφοριακής Τεχνικής της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και την Επιστημονική Υποστήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, στόχος των βραβείων κάθε χρόνο είναι να προβάλλουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διακρίνονται. Να αναδείξουν τις προσφερόμενες λύσεις και τεχνολογίες στον τομέα του αυτοκινήτου και της κινητικότητας. Να επικοινωνήσουν τα χαρακτηριστικά των βραβευμένων πρακτικών, ώστε να εμπνεύσουν τον κλάδο και να κινητοποιήσουν τις επιχειρήσεις για τη διαρκή βελτίωση των επιδόσεών τους.

Οι βασικές ενότητες βράβευσης και φέτος ήταν:

  • Mobility Services
  • Fleet Management
  • Transportation
  • Road Infrastructure
  • Mobility Solutions & Convenience
  • Vehicle Design

Δήλωση της εκδότριας του GOCAR Δήμητρας Σχοινοχωρίτη: «Στο GOCAR, το ΝΟ1 Μέσο για το αυτοκίνητο, παρακολουθούμε, συμμετέχουμε και διαμορφώνουμε το μέλλον της αγοράς της αυτοκίνησης / μετακίνησης. Πιστεύουμε ότι ο ρόλος μας είναι διευρυμένος και έτσι πέρα από την ενημέρωση και διάχυση της πληροφορίας συμμετέχουμε και διαμορφώνουμε την ατζέντα του μέλλοντος της μετακίνησης στην Ελλάδα. Σε αυτό το πλαίσιο η συμμετοχή μας στην κριτική επιτροπή των Mobility Awards 2023 αποτελεί έναν πυλώνα ανάπτυξης του διευρυμένου ρόλου του GOCAR, όπως τον έχουμε οραματιστεί και τον υλοποιούμε σταθερά εδώ και 13 χρόνια!»

Mobility Awards 2023

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...