Mobility Awards 2023: Αυτοί ήταν οι νικητές!

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, στον πολυχώρο House124, πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των νικητών των Mobility Awards 2023.

  • -
  • -

Η τελετή βράβευσης των νικητών των Mobility Awards 2023 ήταν ένα ζωντανό και γεμάτο αισιοδοξία event, όπου τα στελέχη των επιχειρήσεων παρέλαβαν τα βραβεία τους, φωτογραφήθηκαν με συνεργάτες και μέλη της επιτροπής αξιολόγησης των βραβείων, έκαναν δηλώσεις on camera και χαλαρή συζήτηση, υπό απόλυτα ασφαλείς συνθήκες, προσαρμοσμένες πλήρως στα υγειονομικά μέτρα των ημερών.

Από τον ευρύτερο κλάδο της κινητικότητας & αυτοκίνησης πολλές εταιρείες αποφάσισαν να συμμετέχουν για άλλη μια φορά στην  διαγωνιστική διαδικασία των MobilityAwards 2023, που διοργανώνει η BoussiasEvents με την Ακαδημαϊκή Υποστήριξη του Εργαστήριου Κυκλοφοριακής Τεχνικής της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και την Επιστημονική Υποστήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων και αρκετοί από αυτούς είναι σήμερα οι νικητές.

Ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Καθηγητής Γιώργος Γιαννής, Διευθυντής του Τομέα Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στέλνει συγχαρητήριο μήνυμα στους νικητές, ενθαρρύνοντάς τους να συνεχίσουν με την ίδια ορμή και δημιουργικότητα τη δουλειά τους, τονίζοντας μεταξύ των άλλων πως: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη φετινή συμμετοχή πολλών καινοτόμων και εξαιρετικών τεχνολογιών, εφαρμογών καθώς και πρακτικών του κλάδου…. Το μέλλον είναι εδώ, υποσχόμενο ελευθερία στη μετακίνηση με εξατομικευμένο, βιώσιμο και ασφαλή τρόπο και μεταρρυθμίσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, εξυπηρετώντας πληρέστερα τον πελάτη και συνάμα παρέχοντας στρατηγικό πλεονέκτημα στους πρωτοπόρους».

Mobility Awards 2023

Χρυσός Χορηγός των Mobility Awards 2023 ήταν η εταιρεία  FREENOW, Χορηγός η εταιρεία Novoville, Υποστηρικτές ηΟμοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας Οδικών Εμπορευματικών και Επιβατικών Μεταφορών και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», ενώ Χορηγοί Επικοινωνίας ήταν τα CARandDRIVER, GOCAR και SPORT24.

Mobility Awards 2023

Ποιοι ήταν οι νικητές των φετινών Mobility Awards

Τα Mobility Awards 2023 περιλάμβαναν τις παρακάτω κορυφαίες διακρίσεις που απονεμήθηκαν στις επιχειρήσεις με την υψηλότερη συνολική βαθμολογία από όλα τα βραβεία που κέρδισαν στις διαφορετικές ενότητες:

  • Mobility Company of the Year, αναδείχθηκε η SIXT Greece (Lion Rental S.A.)
  • Fleet Team of the Year, αναδείχθηκε η DHL Express Hellas S.A.
  • Motorway of the Year, αναδείχθηκε η Νέα Οδός-Κεντρική Οδός
  • Fleet Technology Company of the Year, αναδείχθηκε η FREENOW HELLAS SINGLE MEMBER S.A.
  • Car Company of the Year, αναδείχθηκε η Kosmocar A.E.

Mobility Awards 2023

Οι κορυφαίες δράσεις για τα Mobility Awards 2023 δεν εξαντλούνται στα προαναφερόμενα κορυφαία βραβεία…

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mobilityawards.gr για να δείτε όλους τους νικητές, τις καινοτόμες πρακτικές τους, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...