Παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων για το Mobility Awards

Το GOCAR είναι και φέτος χορηγός επικοινωνίας

  • -
  • -

Τα Mobility Awards 2021 έρχονται, για δεύτερη φορά, με την Ακαδημαϊκή Υποστήριξη του Εργαστήριου Κυκλοφοριακής Τεχνικής της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και την Επιστημονική Υποστήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, για να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις καινοτόμες πρακτικές, τεχνολογίες και εφαρμογές επιχειρήσεων του ευρύτερου κλάδου της αυτοκίνησης. Φυσικά το GOCAR θα είναι για ακόμη μία φορά εκεί για να δώσει το "παρών" ως χορηγός επικοινωνίας.

Όσοι ενδιαφέρονται έχουν την δυνατότητα υποβολής υποψηφιότητας έως την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021, όπου είναι και η καταληκτική ημερομηνία, μετά από την απόφαση παράτασης που πάρθηκε.

Στόχος των βραβείων είναι να προβάλλουν τους νικητές, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διακρίνονται, να αναδείξουν τις προσφερόμενες λύσεις και τεχνολογίες στον τομέα του αυτοκινήτου και της κινητικότητας, να επικοινωνήσουν τα χαρακτηριστικά των βραβευμένων πρακτικών, ώστε να εμπνεύσουν τον κλάδο, να κινητοποιήσουν τις επιχειρήσεις για τη διαρκή βελτίωση των επιδόσεών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.mobilityawards.gr και να ενημερωθούν για τους όρους συμμετοχής και τις κατηγορίες βράβευσης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...