Fiat Centoventi: Η επόμενη μέρα της Fiat (vid)

Ένα προσιτό σε όλους και με μεγάλη αυτονομία, ηλεκτρικό αυτοκίνητο

  • -
  • -

Τον «εκδημοκρατισμό» της ηλεκτροκίνησης υπόσχεται η Fiat με το πρωτότυπο Centoventi. Το στιλάτο αυτοκίνητο πόλης μηδενικών ρύπων έκανε πρεμιέρα στην πρόσφατη έκθεση της Γενεύης και το όνομά του παραπέμπει στα 120 χρόνια της ιταλικής μάρκας.

Το μυστικό του Centoventi είναι οι άπειρες δυνατότητες εξατομίκευσης, όχι μόνο κατά την παραγγελία του από το εργοστάσιο, αλλά και κατά τη διάρκεια της χρήσης του. Μία σειρά από αξεσουάρ διαμορφώνουν το εσωτερικό του ανάλογα με τις ανάγκες των επιβατών αλλά και τη διάθεσή τους.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ FIAT CENTOVENTI

Εξίσου εντυπωσιακή με τη σχεδίαση του μήκους 3,68 μέτρων ηλεκτρικού Fiat, είναι η δυνατότητα «προσωποποίησης» της αυτονομίας του! Πώς γίνεται αυτό; Πέρα από την ενσωματωμένη μπαταρία που εξασφαλίζει αυτονομία 100 km, ο οδηγός του Centoventi θα μπορεί να αγοράσει ή να νοικιάσει άλλες 4 μπαταρίες. Καθεμία θα προσφέρει επιπλέον 100 km κίνησης, ανεβάζοντας τη συνολική αυτονομία έως τα 500 km!

Οι τρεις επιπλέον μπαταρίες θα τοποθετούνται κάτω από το πάτωμα του αυτοκινήτου σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο Fiat, ενώ η τέταρτη θα βρίσκει θέση κάτω από το κάθισμα. Μάλιστα ο οδηγός θα μπορεί να την αφαιρέσει και να τη φορτίσει στο σπίτι ή το χώρο εργασίας του!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...