Το καλύτερο FIAT Panda που φτιάχτηκε ποτέ - Λέγεται Pandina

Με περισσότερα ηλεκτρονικά και ψηφιακά συστήματα έρχεται στην αγορά το FIAT Panda, δημιουργώντας ταυτόχρονα την ασφαλέστερη εκδοχή του μικρού ιταλικού μοντέλου.

  • -
  • -

Η FIAT μόλις παρουσίασε τη νεότερη εκδοχή της τωρινής γενιάς του Panda, την οποία ονομάζει Pandina υπηρετώντας την απλότητα, τη δημιουργικότητα και την πρακτικότητα. Το Pandina θα συντροφεύσει την ηλεκτρική γενιά του Panda στη νέα εποχή της μάρκας, αφού θα κυκλοφορεί στην ευρωπαϊκή αγορά έως το 2027.  

Το Pandina ευθυγραμμίζει όλες αυτές τις αξίες με τις πλέον σύγχρονες επιταγές της αυτοκίνησης, αναβαθμίζοντας την εμπειρία χρήσης χωρίς αλλοίωση του προσιτού προφίλ που χρειάζεται και αγαπά το κοινό των αυτοκινήτων πόλης.

2-fiat-pandina

Γεμάτο από ψηφιακά συστήματα το FIAT Panda

Γι’ αυτό φροντίζει ένα πλήρες πακέτο υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS) που ανήκει στον βασικό εξοπλισμό και περιλαμβάνει ενεργό σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος και διατήρηση της λωρίδας κίνησης, μαζί με αναγνώριση κόπωσης του οδηγού και των οδικών σημάτων. Επιπρόσθετα οι πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος κάνουν την καθημερινότητα εύκολη, επικουρούμενοι από cruise control και αισθητήρα φώτων με αυτόματη ενεργοποίηση προβολέων.

Δείτε ακόμα: Νέο FIAT Panda: Όλα όσα γνωρίζουμε για το Mega Panda

Σημαντικό μέρος της αναβαθμισμένης εμπειρίας που προσφέρει το Pandina αφορά στο εσωτερικό, όπου υπάρχει νέο σύστημα πολυμέσων και συνδεσιμότητα με Apple CarPlay και Android Auto. Τη μεγαλύτερη αισθητική διαφορά κάνει ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 7” που έχει τρία διαφορετικά layout, δίνοντας τη σκυτάλη στο ανασχεδιασμένο τιμόνι και την νέα οθόνη αφής 7” στο ταμπλό. Τα καθίσματα από την πλευρά τους έχουν νέες επενδύσεις από Seaqual Yarn, ένα είδος συνθετικού υφάσματος από ανακυκλωμένο πλαστικό.

3-fiat-pandina

Πού θα παράγεται το FIAT Panda, το μικρότερο πεντάθυρο της Stellantis;

Παραμένοντας στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και των αναγκών της αγοράς, το FIAT Pandina συνεχίζει το θρύλο του αειθαλούς Panda, του μοναδικού τόσο μικρού 5θυρου και 5θέσιου μοντέλου που θα περιλαμβάνει η γκάμα της Stellantis. Η γραμμή συναρμολόγησης θα παραμείνει εντός του εργοστασίου Giambattista Vico στο Pomigliano d’ Arco της Ιταλίας για τα επόμενα χρόνια, και μάλιστα η παραγωγή θα αυξηθεί κατά 20% προκειμένου να καλύψει τη ζήτηση. Στη χώρα μας, η δυνατότητα παραγγελίας θα είναι ενεργή από το καλοκαίρι και οι πρώτες παραδόσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...