Το νέο Volkswagen Touareg στο Attica- City Link

Όσοι δεν «συστήθηκαν» ακόμη μαζί του, θα έχουν την ευκαιρία να… επανορθώσουν μέχρι και τις 16 Ιανουαρίου

  • -
  • -

Στο εορταστικό κλίμα των προηγούμενων ημερών συμμετείχε το νέο Volkswagen Touareg, μέσω της παρουσίας του στο εμπορικό κέντρο Attica-City Link.

H ναυαρχίδα της μάρκας, μάλιστα, δίνει παράταση στις γιορτινές μέρες, μιας και θα παραμείνει εκεί, μέχρι και την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου. Όσοι παρευρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας κατά τις προηγούμενες μέρες, είχαν την ευκαιρία να «συναντήσουν» και να συστηθούν με το κομψό μοντέλο.

Τα εγκωμιαστικά σχόλια συγκέντρωσε τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό design του, καθώς και οι καινοτόμες λειτουργίες του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί, το Innovision Cockpit, ο συνδυασμός, δηλαδή, πλήρως ψηφιακού πίνακα οργάνων (12’’) με το κορυφαίο σύστημα infotainment Discover Premium (οθόνη 15΄΄), το οποίο προσφέρει όλες τις λειτουργίες πληροφόρησης, επικοινωνίας και χειρισμού, καταργώντας ουσιαστικά τα συμβατικά πλήκτρα και τους διακόπτες. Απαρατήρητη, επίσης, δεν πέρασε η ευρυχωρία του, με την premium αύρα του μοντέλου να γίνεται, επίσης, καθολικά αντιληπτή.

Το νέο Touareg διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά, σε πρώτη φάση με τον τρίλιτρο V6 πετρελαιοκινητήρα. Σε δύο εκδόσεις, με 231 και 286 ίππους, σε πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, με προτεινόμενες τιμές λιανικής 78.650 € και 84.850 € αντίστοιχα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το δουν από κοντά και στο δίκτυο επίσημων εμπόρων και εμπορικών αντιπροσώπων της Kosmocar-Volkswagen.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...