Νέα αντιπροσωπεία Volkswagen στην Ελλάδα - Δείτε πού είναι

Η Kosmocar εμπλουτίζει τη λίστα εξουσιοδοτημένων εμπόρων και συνεργατών service στη χώρα μας, προσθέτοντας ακόμη ένα σημείο ενδιαφέροντος.

  • -
  • -

Η Kosmocar Α.Ε., επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen, Audi και Skoda συνεχίζει να επενδύει  στο  Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων & Συνεργατών Service με την ένταξη ενός νέου στη λίστα, του κ. Δημήτρη Καραλελέκη.

1

Οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που βρίσκονται στον Κόμβο Αεροδρομίου, στην Ανατολική Έξοδο της Εγνατίας Οδού στην Αλεξανδρούπολη, φιλοξενούν όλη τη γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων Volkswagen. Παράλληλα, διατίθενται οι γνωστές After Sales υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής και φανοποιείας/βαφής, όπως ακριβώς ορίζουν τα υψηλά πρότυπα και προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το ασφαλέστερο αυτοκίνητο στην Ελλάδα - Η τιμή του [video]

3

Μέσω σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, προσωπικού υψηλής τεχνογνωσίας, ευρείας γκάμας γνησίων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, εξασφαλίζεται η άψογη λειτουργικά και ασφαλής οδηγική συμπεριφορά κάθε αυτοκινήτου. Έτσι, παρέχεται στον πελάτη οδηγό, η ευκαιρία να γνωρίσει  όλον τον «κόσμο» της γερμανικής μάρκας και να βιώσει μία ολοκληρωμένη και μοναδική εμπειρία.

Δείτε ακόμη: Volkswagen: Φθηνότερα έως 7.000 ευρώ στην Ελλάδα - Τιμές

H εταιρεία Δημήτρης Καραλελέκης με πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο του αυτοκινήτου εγγυάται την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών Volkswagen.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...