Νέα εικόνα, νέα καύσιμα από την AVIN

Παρουσιάστηκαν οι αλλαγές αλλά και το όραμα της ελληνικής εταιρείας πετρελαιοειδών

  • -
  • -

Σε πλήρη εκσυγχρονισμό των πρατηρίων της, με ταυτόχρονη βελτίωση των υπηρεσιών της και λανσάρισμα νέων καυσίμων, προχωρά η AVIN, θυγατρική της Motor Oil Hellas. Η εταιρεία πετρελαιοειδών έκλεισε 40 χρόνια ζωής το 2017 και φέτος εφαρμόζει ένα σημαντικό πρόγραμμα επενδύσεων, με αλλαγή του λογότυπού της, πλήρη εκσυγχρονισμό των πρατηρίων της έως το 2020, παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών.

Η AVIN προσφέρει δύο συμπληρωματικές οικογένειες καυσίμου, την οικογένεια Best Value (αμόλυβδη βενζίνη Best Value 95 για ξεκάθαρη οικονομία έως 4% και πετρέλαιο Best Value Diesel για φροντίδα του κινητήρα) και την οικογένεια Action (βενζίνη Action 100 και Action Diesel) με ειδικά πρόσθετα τελευταίας γενιάς που εξασφαλίζουν υψηλές αποδόσεις και ταυτόχρονη προστασία του κινητήρα από τις φθορές.

Το 2017 η AVIN αναβάθμισε το πρόγραμμα ποσοτικού και ποιοτικού ελέγχου στα πρατήριά της, το οποίο έχει λάβει πιστοποίηση από την Bureau Veritas. Έτσι εξασφαλίζεται πλήρως ο καταναλωτής ότι θα λάβει το σωστό καύσιμο, τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά. Πέρυσι, εξειδικευμένα οχήματα της εταιρείας διένυσαν πάνω από 150.000 χιλιόμετρα πραγματοποιώντας 30.000 αναλύσεις ποιότητας και ελέγχους σε αντλίες και άλλα κρίσιμα σημεία του πρατηρίου.

Ο Γενικός Διευθυντής της AVIN, κ. Τόλης Βασιλακάκης, αφού παρουσίασε τις αλλαγές που φέρνει το 2018 στην ελληνική εταιρεία πετρελαιοειδών, αναφέρθηκε στη συνολικότερη  εικόνα της αγοράς. Όπως είπε, το 2017 η κατανάλωση βενζίνης εμφάνισε πτώση κατά 3,1%, ενώ το diesel κίνησης μικρή άνοδο 0,5%. Πτώση σημειώθηκε και στην κατανάλωση diesel θέρμανσης, κατά 2,3%.

Η άνοδος στο diesel κίνησης οφείλεται στα περισσότερα δρομολόγια από επαγγελματικά οχήματα, ενώ η πτώση στη βενζίνη προφανώς στην κυκλοφορία νέων οχημάτων που ρίχνουν τον μέσο όρο κατανάλωσης. Η εικόνα του πρώτου τριμήνου του 2018 (Ιανουάριος-Μάρτιος) είναι βελτιωμένη, με αύξηση της κατανάλωσης στη βενζίνη κατά 1,9% και στο πετρέλαιο κίνησης κατά 5,8%.

Στη συνέχεια, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της AVIN, κ. Κωνσταντίνος Καραθανάσης, παρουσίασε αναλυτικά τις λεπτομέρειες του προγράμματος επιβράβευσης πελατών της εταιρείας, το «AVIN κερδίζω». Με κάθε του συναλλαγή σε καύσιμα, λιπαντικά και πετρέλαιο θέρμανσης, ο πελάτης μπορεί να συλλέξει πόντους με χρήση της κάρτας ή της εφαρμογής. Μόλις συγκεντρωθούν 250 πόντοι αμέσως εκδίδεται κουπόνι αξίας 3€, το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί και από την αμέσως επόμενη επίσκεψη στο πρατήριο.

Από την πλευρά του, ο κ. Γιώργος Θωμαΐδης, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της AVIN, δήλωσε: «Η AVIN προχωράει δυναμικά, ως μία μοντέρνα εταιρεία που αφουγκράζεται τις ανάγκες του καταναλωτή και είναι παρούσα στις εξελίξεις. Με νέα εικόνα, θα διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στην ελληνική αγορά πετρελαιοειδών του μέλλοντος».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...