AVIN: Η εταιρεία που πουλάει 100% ποιοτικά καύσιμα

Η ποιότητα των καυσίμων αποτελεί προτεραιότητα για την AVIN, παρέχοντας στους καταναλωτές τα κορυφαία καύσιμα για τα οχήματά τους.

  • -
  • -

Ένα καλό καύσιμο, είτε αυτό είναι απλή βενζίνη, είτε diesel, αποτελεί απαίτηση των οδηγών. Η AVIN, χάρη στις αυστηρές διαδικασίες ελέγχου από τη διύλιση μέχρι και το πρατήριο, προσφέρει στους καταναλωτές αρίστης ποιότητας καύσιμα.  

Η AVIN, μέλος του Ομίλου Motor Oil, ακολουθεί πιστοποιημένες διαδικασίες ελέγχου στα τρία βασικά σημεία της εφοδιαστικής της αλυσίδας, διασφαλίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο ότι τα καύσιμά της είναι αυτά ακριβώς που επιθυμεί κάθε οδηγός.

avin

Ξεκινώντας από τη διύλιση και πριν από τη μεταφορά των καυσίμων στα πρατήρια, η AVIN κατοχυρώνει ότι τα καύσιμα έχουν ελεγχθεί 100% στις υπερσύγχρονες υποδομές των διυλιστηρίων του κορυφαίου ενεργειακού Ομίλου Motor Oil. Χάρη στην τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία του Ομίλου, η AVIN προμηθεύει την αγορά με καύσιμα υψηλής ποιότητας.

Επιπλέον, η εταιρεία με το πρόγραμμα της κινητής μονάδας ποιοτικού ελέγχου που πραγματοποιεί στα πρατήρια και με περισσότερους από 4.000 ελέγχους ετησίως, επιτυγχάνει την άριστη ποιότητα. Τέλος, η AVIN πιστοποιεί την ασφαλή μεταφορά των καυσίμων μέσω της ηλεκτρονικής σφράγισης των βυτίων.

avin

Οι πελάτες της AVIN μπορούν να εμπιστεύονται το γεγονός ότι η εταιρεία κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να παρέχει καλά καύσιμα, πραγματοποιώντας αυστηρούς ελέγχους και προγράμματα ποιοτικού ελέγχου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, η AVIN απασχολεί πάνω από 200 εργαζόμενους, διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαιοειδών στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και αριθμεί 640 πρατήρια καυσίμων σε ολόκληρη την Ελλάδα, 170 ιδιολειτουργούμενα και 480 συνεργαζόμενα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...