5 λόγοι για να φουλάρεις πάντα με AVIN ACTION 100

Με τη σειρά καυσίμων ACTION, η AVIN προσφέρει κορυφαία αποδοτικότητα στους κινητήρες συμβάλλοντας τόσο στην αύξηση της απόδοσής τους, όσο και στη μακροχρόνια αξιοπιστία.

  • -
  • -

Στην Ελλάδα, τα αυτοκίνητα δεν τα βλέπουμε σαν… περιστασιακές σχέσεις. Στοχεύουμε περισσότερο στη μακροχρόνια συμβίωση, κάτι που σημαίνει ότι τα κρατάμε στην κατοχή μας σαφώς περισσότερο από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Φυσικά, αν θέλουμε να έχουμε μια ομαλή, απροβλημάτιστη εμπειρία, θα πρέπει να είμαστε άκρως τυπικοί με τη συντήρησή τους. Όχι μόνο πηγαίνοντας έγκαιρα στο συνεργείο για service! Υπάρχουν πολλά, μικρά πράγματα που πρέπει να προσέχουμε, τα οποία ενδεχομένως να αποδειχθούν ακόμη πιο σημαντικά σε βάθος χρόνου. Η χρήση του σωστού καυσίμου είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο. Και δεν υπάρχει πιο ασφαλής επιλογή, από τη σειρά ACTION της AVIN.

1 - Χαμηλότερο κόστος συντήρησης, μεγαλύτερη αξιοπιστία για τον κινητήρα

Η AVIN ACTION 100 είναι η premium 100άρα βενζίνη της AVIN και η μελετημένη σύστασή της ωφελεί πολλαπλά τον κινητήρα, αλλά και τον… ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Πιο συγκεκριμένα, χάρη στα ειδικά πρόσθετα και στα ειδικά καθαριστικά εμφανίζει έως και 100% καθαριστική δράση στις επικαθίσεις των βαλβίδων, ειδικά σε βενζινοκινητήρες νεότερης τεχνολογίας με άμεσο ψεκασμό. Μάλιστα προστατεύει και τα μπεκ παροχής της βενζίνης στον κινητήρα, ενώ σημειώνεται καθαρισμός έως και 94% στις πρώτες 24 ώρες λειτουργίας, σε ταλαιπωρημένα συστήματα ψεκασμού από καύσιμα χαμηλής ποιότητας. Ως αποτέλεσμα, το αυτοκίνητο συντηρείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και οι πιθανότητες εμφάνισης μιας σοβαρής ζημιάς στον κινητήρα, μειώνεται στο ελάχιστο

2 - Καλύτερες επιδόσεις ακόμη και για αυτούς που "δεν τρέχουν"

Η ACTION 100 της AVIN έχει ενισχυμένη σύνθεση που αυξάνει την απόδοση του κινητήρα έως και 4,2%. Οι δοκιμές έδειξαν ότι στη διαδικασία επιτάχυνσης 0-100 km/h, το όχημα μπορεί να εμφανίσει βελτίωση της τάξης του 4,4%, ενώ στο 0-200 km/h που αυξάνεται ακόμη περισσότερο η απαίτηση ισχύος, έως 5,9%. Τέλος, η ροπή βελτιώνεται και η λειτουργία του κινητήρα, γίνεται πιο ομαλή. Ωστόσο, το κέρδος δεν έρχεται μόνο για εκείνους που αναζητούν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις. Η βελτιωμένη απόδοση του κινητήρα μεταφράζεται σε αυξημένη ενεργητική ασφάλεια, τη στιγμή που θα χρειαστεί να κάνετε μία προσπέραση.

3 - Ρεαλιστική οικονομία καυσίμου, σε όλες τις συνθήκες

Χάρη στην απόδοση της ACTION 100, ο οδηγός πετυχαίνει τον ρυθμό κίνησης που επιθυμεί χρησιμοποιώντας λιγότερο γκάζι, άρα και λιγότερο καύσιμο! Ένα διπλό πρόγραμμα εξαντλητικών δοκιμών εκατοντάδων χιλιάδων χιλιομέτρων στο δρόμο με ερασιτέχνες οδηγούς, σε συνθήκες απόλυτα ρεαλιστικές, σε συνδυασμό με μετρήσεις στο δυναμόμετρο, αποδεικνύουν ότι η 100άρα βενζίνη της AVIN μπορεί να μειώσει έως 7% την κατανάλωση καυσίμου, χωρίς ο οδηγός να αλλάξει τρόπο οδήγησης. Αυτό σημαίνει ότι η διαφορά στην εξοικονόμηση βενζίνης γίνεται αισθητή σε κάθε διαδρομή, από τις απλές μετακινήσεις της καθημερινότητας μέσα στην πόλη, μέχρι ένα μακρινό ταξίδι εκατοντάδων χιλιομέτρων. Το όφελος για τον χρήστη δεν περιορίζεται μόνο στο οικονομικό σκέλος αλλά και στο πρακτικό, αφού με το ίδιο ντεπόζιτο, το αυτοκίνητο θα διανύει περισσότερα χιλιόμετρα μεγιστοποιώντας τη συνολική αυτονομία και ελαχιστοποιώντας τις επισκέψεις στο πρατήριο καυσίμων.

4 - Ιδανική για υβριδικά αυτοκίνητα

Στην εξέλιξη της AVIN ACTION 100, μελετήθηκαν πολύ οι ιδιαίτερες απαιτήσεις των υβριδικών αυτοκινήτων. Πλέον, πάρα πολλά μοντέλα της αγοράς είναι διαθέσιμα με υβριδικό σύστημα. Για να αποδίδουν όσο το δυνατόν περισσότερο και να προσφέρουν τη μέγιστη οικονομία καυσίμου, η ACTION 100 διατηρεί καθαρό τον βενζινοκινητήρα αποτρέποντας τις επικαθίσεις που δημιουργούνται από την περιστασιακή χρήση του, αφού πολλές φορές σε ένα υβριδικό μοντέλο ο κινητήρας σβήνει ξαφνικά ή ενεργοποιείται βιαστικά, χωρίς να έχει φτάσει σε ιδανική θερμοκρασία. Η χρήση ποιοτικής βενζίνης αποτρέπει τη δημιουργία «καρβουνίσματος» στις βαλβίδες, αλλά και τη δυσλειτουργία των μπεκ, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής ενός υβριδικού συστήματος χαρίζοντάς του βέλτιστη λειτουργία. Με τις λιπαντικές της ιδιότητες η βενζίνη ACTION 100 προστατεύει τα κινούμενα μέρη του κινητήρα όταν αυτός είναι σβηστός, λόγω της χρήσης του ηλεκτρικού μέρους του συστήματος κίνησης, αλλά και κατά τη στιγμή της επανεκκίνησής του όταν απαιτείται από τις συνθήκες οδήγησης. 

5 - Το αυτοκίνητο μένει «σε φόρμα»

Με τη σειρά καυσίμων ACTION της AVIN και το SAFETY NET που τη συνοδεύει, το αυτοκίνητο προστατεύεται σχεδόν στο σύνολό του, αφού τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη. Τα καύσιμα διαθέτουν αντιδιαβρωτική δραστικότητα για να διατηρούν σε καλή κατάσταση ολόκληρο το κύκλωμα καυσίμου, από τα σωληνάκια, τις αντλίες και τα μπεκ, μέχρι και το ίδιο το ντεπόζιτο. Οι απογαλακτοματοποιητές στη σύνθεσή τους φροντίζουν ώστε να προκύπτει ένα απόλυτα διαυγές καύσιμο, άρα δεν προκαλούνται επικαθίσεις στο ρεζερβουάρ αν το όχημα παραμένει ακίνητο για μεσαία ή μεγάλα χρονικά διαστήματα και το καύσιμο διατηρεί τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του, δίχως να εξασθενεί η αποτελεσματικότητα. Η AVIN, έχοντας πείρα πολλών δεκαετιών στον χώρο του καυσίμου, γνωρίζει ακριβώς τον τρόπο για να δημιουργήσει εξαιρετικής ποιότητας καύσιμο που προσφέρει μακροχρόνια αξιοπιστία για τον κινητήρα. Η νέα σειρά ACTION που περιλαμβάνει την 100άρα βενζίνη, αλλά και το ενισχυμένο πετρέλαιο (diesel) αποτελεί την καλύτερη απόδειξη τεχνογνωσίας της εταιρείας!

Γεμίστε το ντεπόζιτο με AVIN ACTION 100 ή AVIN ACTION DIESEL και απολαύστε την καλύτερη εκδοχή του αυτοκινήτου σας, για πολλά, ξέγνοιαστα χιλιόμετρα!

+1 - Προστατεύει ουσιαστικά το περιβάλλον
Αναφορικά με τις φιλικές προς το περιβάλλον επιδόσεις του καυσίμου, οι δοκιμές της AVIN για την ACTION 100 έδειξαν ότι οι εκπομπές CO2 μειώνονται έως και 6% λόγω της σύνθεσης του καυσίμου και της εξοικονόμησης λίτρων. Την ίδια ώρα, τα πρόσθετα που έχουν ειδικά και αποκλειστικά εξελιχθεί για την AVIN ACTION 100 είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον στην παραγωγή τους. Ενώ το premium καύσιμο της AVIN φτάνει στα πρατήρια μέσα από ένα δίκτυο διανομής χαμηλότερου περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...