Οι γυναίκες τρέχουν… με Juke

Στο Ladies Run ο επίσημος καλεσμένος θα είναι το Nissan Juke

  • -
  • -
Οι γυναίκες τρέχουν… με Juke
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Από το 6ο  Ladies Run, τον πιο όμορφο αγώνα δρόμου αποκλειστικά για γυναίκες, δεν θα μπορούσε να λείπει το Nissan JUKE που με το ξεχωριστό του στιλ,  θα δώσει ακόμα περισσότερο χρώμα στην μοναδική αυτή εκδήλωση.

 Το 6ο  Ladies Run θα διεξαχθεί φέτος στην πανέμορφη πλαζ του Αστέρα Βουλιαγμένης την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί, με το Nissan JUKE να ενισχύει την προσπάθεια των συμμετεχουσών σε αυτόν τον μοναδικό αγώνα τρεξίματος, αποκλειστικά για γυναίκες.

Οι ladies που θα συμμετέχουν στον ξεχωριστό αυτόν αγώνα, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το compact crossover της Nissan που εκτός από την μοναδική εμφάνιση, διαθέτει μια αρκετή τεχνολογία και φυσικά πολύ δόση στιλ. Επιπλέον, μια personalized έκδοση του JUKE, θα αναλάβει τον ρόλο του official car στον αγώνα, ως προπορευόμενο όχημα.

Μεγάλο ατού στο Nissan JUKE, αποτελεί το πρόγραμμα εξατομίκευσης που το συνοδεύει, ως μέρος της συνολικής εμπειρίας που μπορεί να απολαύσει ο νέος ιδιοκτήτης του, χάρη στα νέα πακέτα εξατομίκευσης του Nissan Design Studio.

Τα συγκεκριμένα πακέτα προσαρμογής του JUKE , παρέχουν την ευκαιρία  προσθήκης μεμονωμένων “πινελιών” σε αυτό, με μια σειρά από χρώματα και αξεσουάρ, προκειμένου να προσαρμόσει ο ιδιοκτήτης του την εμφάνιση του εσωτερικού και εξωτερικού σε αυτό που τον εκφράζει.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...