Βραβεία για το Ampera-e και την Opel

Στο θεσμό AUTOBEST η γερμανική μάρκα βραβεύτηκε για το ηλεκτρικό μοντέλο και την ηγεσία της

  • -
  • -

Η Λισαβόνα φιλοξένησε το γκαλά του AUTOBEST, τον ευρωπαϊκό θεσμό στον οποίο συμμετέχουν 31 Ευρωπαίοι δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου. Η Opel πήρε δύο βραβεία, το ECOBEST για το ηλεκτρικό Ampera-e και το COMPANYBEST για την ηγεσία του Opel Group. Τα βραβεία παρέλαβε ο Ulrich Schumacher, Αντιπρόεδρος Ανθρωπίνων Πόρων και Διευθυντής Προσωπικού της Opel.

Το Ampera-e προσφέρει αυτονομία 500+ km με πλήρως φορτισμένες τις μπαταρίες του. Η εμπορική του πορεία αρχίζει από τη Νορβηγία, την πιο φιλικά χώρα της Ευρώπης προς τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ AMPERA-E ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

«Το COMPANYBEST είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών μιας πολύ ικανής ομάδας της Opel. Ξεκινήσαμε να ανακαλύπτουμε εκ νέου τις δυνατότητές μας. Οι 37.000 εργαζόμενοί μας στην Ευρώπη κάνουν τη διαφορά. Και με το ηλεκτρικό όχημα μπαταρίας Ampera-e, η Opel φέρνει την επανάσταση στην ηλεκτρική μετακίνηση στην Ευρώπη. Η κριτική επιτροπή αναγνώρισε ότι με αυτονομία πάνω από 500 km υπερτερεί των ανταγωνιστικών μοντέλων που κυκλοφορούν σήμερα και κάνει την ηλεκτρική μετακίνηση απόλυτα εφικτή σε  καθημερινή χρήση», δήλωσε ο Schumacher παραλαμβάνοντας τα βραβεία στη Λισαβόνα.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...