Αυτό είναι το φθηνότερο Opel Mokka στην Ελλάδα

Ένα από τα πιο στιλάτα μοντέλα στην B-SUV κατηγορία, το οποίο διατίθεται με κινητήρες βενζίνης αλλά και ως αμιγώς ηλεκτρικό, έρχεται με πλούσιο εξοπλισμό από τη βασική κιόλας έκδοση.

  • -
  • -

Το όνομα Mokka παίζει εδώ και πολλά χρόνια στην γκάμα της Opel, ακόμη και πριν την εποχή του ομίλου Stellantis. Στη νεότερη γενιά του, απέκτησε πιο νεανικό χαρακτήρα, με άκρως μοντέρνα στόχευση και lifestyle χαρακτηριστικά. Στο κομμάτι της σχεδίασης είναι αδύνατο να περάσει απαρατήρητο, ενώ οι συμπαγείς διαστάσεις του το καθιστούν ένα πολύ ευέλικτο αστικό crossover με κορυφαίες τεχνολογίες. Η γκάμα κινητήρων βενζίνης απαρτίζεται αποκλειστικά από τον τρικύλινδρο turbo 1.200άρη, ενώ ως ηλεκτρικό διατίθεται με 136 και 156 ίππους. Ποιο είναι το φθηνότερο που μπορείς να αποκτήσεις όμως;

1

Ως βενζινοκίνητο διατίθεται με 100, 130 ή 136 ίππους, προσφέροντας διαφορετικές επιλογές κιβωτίων. Στην πρώτη και την τρίτη περίπτωση έχουμε αποκλειστικά χειροκίνητο εξάρι, ενώ στη δεύτερη, συναντάμε ένα αυτόματο σασμάν οκτώ σχέσεων. Το χειροκίνητο 100άρι αποτελεί και τη φθηνότερη επιλογή στη γκάμα, με τις τιμές να ξεκινούν από τις 25.700 €. Σε αυτά τα χρήματα αναφερόμαστε στην έκδοση Edition η οποία προσφέρει εξοπλισμό με στοιχεία όπως:

  • Πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας (180°)
  • Φώτα ECO LED
  • Ηλεκτρικοί/Θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες
  • Πληθώρα συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας

2

Το αποδοτικό 1.200άρι μοτέρ προσφέρει 100 ίππους και 205 Nm ροπή, τα οποία με τη σειρά τους χαρίζουν επιδόσεις της τάξης των 188 km/h τελικής ταχύτητας και των 10,6 sec για το σπριντ έως τα πρώτα 100 km/h από στάση. Από πλευράς κατανάλωσης τώρα η μέση τιμή βρίσκεται στα 5,7 lt/100km, ενώ οι εκπομπές φτάνουν τα 128 g/km.

Δείτε ακόμη: Νέο Opel Frontera: Αυτό είναι το καινούριο SUV των Γερμανών

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για τη συγκεκριμένη έκδοση, ενώ κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για όλη την υπόλοιπη γκάμα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...