6 sedan που βάζουν... φωτιές

Αυτά τα hot sedan αυτοκίνητα σίγουρα δεν μπορείς να τα πεις... συντηρητικά

  • -
  • -

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε πολλά hatchback μοντέλα στους ελληνικούς δρόμους, με τα sedan αυτοκίνητα να αποτελούν μια «παρεξηγημένη» κατηγορία. Πολλοί τα έχουν χαρακτηρίσει ως αυτοκίνητα βαρετά και συντηρητικά, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει μιας και υπάρχουν μοντέλα που μπορούν να σε… τρομάξουν τόσο για την ιπποδύναμη όσο και για τη μοντέρνα σχεδίασή τους. Επιλέξαμε 6 sedan, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω, ώστε να αναθεωρήσετε μερικοί-μερικοί για την εν λόγω κατηγορία…

Alfa Romeo Giulia QV
Πλησιάζει η εποχή που η πισωκίνητη Alfa Romeo των 510 ίππων θα πατήσει κάποια στιγμή και επι ελληνικού εδάφους. Είναι ένα sedan που θα σε μαγνητίσει…



BMW M5
Ο V8 κινητήρας twin-turbo (Twin-Scroll) των 4,4 λίτρων, υιοθετεί την τεχνολογία Valvetronic με την απόδοση να αγγίζει τους 560 ίππους.



Jaguar XFR-S

0-100 km/h σε 4,6 sec για το ταχύτερο σεντάν στην ιστορία της Jaguar. Είπατε κάτι εσείς στα hatchback.



Opel Insignia OPC

Kάτω από το καπό του Insignia OPC βασιλεύει ο υπερτροφοδοτούμενος 2.8 V6 με απόδοση 325 PS και 435 Nm, ο οποίος συνεργάζεται με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης (AWD). Το Insignia OPC επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 6,0 sec.



Mercedes
-Benz E 63 AMG

Πρόσφατα η Mercedes-Benz παρουσίασε την ολοκαίνουργια E-Class και περιμένουμε μέσα σε ένα χρόνο να αποκαλύψει και την ισχυρή έκδοση. Μέχρι τότε, η E 63 AMG κρατάει τα ηνία.



Volvo S60 Polestar

Η γρήγορη εκδόση του Volvo S60 με τη σφραγίδα της Polestar βασίζεται στον 4κύλινδρο 2λιτρο κινητήρα της εταιρείας με τα δύο τούρμπο. Η απόδοσή του φτάνει τους 367 ίππους και τα 470 Nm ροπής.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...