ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΝΕΥΗΣ: TOP 10 Νέα Μοντέλα

Τα 10 σημαντικότερα αυτοκίνητα που θα δούμε τους επόμενους μήνες να κυκλοφορούν ανάμεσά μας

  • -
  • -

Ανάμεσα στις δεκάδες πρεμιέρες μοντέλων και πρωτοτύπων στην έκθεση της Γενεύης, υπήρχαν και αρκετά αυτοκίνητα που μπαίνουν άμεσα σε παραγωγή και θα μπορούμε να αγοράζουμε (λέμε τώρα…) τους αμέσως επόμενους μήνες. Ξεχωρίσαμε τα 10 TOP Νέα Μοντέλα παραγωγής από το Σαλόνι της Γενεύης. Αφού τα τσεκάρετε, συμφωνήστε ή διαφωνήστε ελεύθερα στα σχόλια που ακολουθούν και ψηφίστε ποιο προτιμάτε στο παρακάτω poll.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Abarth 124 Spider

Πετυχημένη μεταμόρφωση του ΜΧ-5 σε απόγονο του 124! Τους πίσω τροχούς τροφοδοτεί με 170 ίππους ο γνωστός 1.4 MultiAir Turbo της Fiat.

 

Audi Q2

Αυτό θα πει downsizing! Μικρό premium SUV με κινητήρες που ξεκινούν από τα 1.000 κυβικά!

 

Citroen E-Mehari

Οι Γάλλοι τολμούν με ένα ιδιόμορφο μικρό ηλεκτρικό που παντρεύει τη λιτή λογική του C4 Cactus με την παράδοση του θρυλικού Mehari.

 

Ford Fiesta ST 200

Ίσως να μη δούμε τελικά Fiesta RS, η Ford όμως φρόντισε να μας αποζημιώσει με ένα ισχυρότερο Fiesta ST. Η ισχύς του 1.6 EcoBoost ανέβηκε στους 200 ίππους (215 με overboost)!

 

Hyundai IONIQ

Διαθέσιμο σε 3 εκδόσεις το ολοκαίνουργιο green κορεατικό μοντέλο: υβριδικό, plug-in υβριδικό και ηλεκτρικό με αυτονομία 250 km!

 

Maserati Levante

Το εντυπωσιακό ιταλικό SUV είναι αποκλειστικά τετρακίνητο και κινείται είτε με 3λιτρο V6 βενζίνης 350 ή 430 ίππων, είτε με diesel 3.0 V6 275 ίππων.

 

Mercedes-Benz C-Class Cabrio

Κομψότατη η νέα ανοιχτή C-Class, με οροφή που ανοίγει σε 20 sec, πλούσια γκάμα κινητήρων και τετρακίνητες εκδόσεις.

 

Renault Scenic

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του νέου MPV είναι η σχεδίασή του. Έρχεται με κινητήρες βενζίνης, diesel και diesel hybrid έως 160 ίππους.

 

Seat Ateca

Το πρώτο SUV της ισπανικής φίρμας έρχεται σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις με κινητήρες 1.0 TSI, 1.4 TSI, 1.6 TDI και 2.0 TDI.

 

Toyota C-HR

Το πολυαναμενόμενο αντί-Qashqai της Toyota παρουσιάστηκε σε εκδόσεις βενζίνης 1.2 Turbo και 1.8 Hybrid.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΝΕΥΗΣ 2016

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...