Audi A5 Coupe με άρωμα DTM

Μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση του A5 Coupe με σπορ χαρακτηριστικά παρουσίασε η Audi

  • -
  • -

Άρωμα από το DTM έδωσε η Audi στο κουπέ Α5 προσθέτοντας τα διακριτικά DTM, αλλά και χαρακτηριστικά από διάσημο αγωνιστικό της. Το νέο Audi A5 DTM θα είναι διαθέσιμο μόνο με τον diesel κινητήρα 3.0 TDI και θα συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων S-Tronic.

Με απόδοση που φτάνει τους 245 ίππους και τα 580 Nm ροπής επιταχύνει από στάση μέχρι τα πρώτα 100 km/h σε 5,9 sec, με την τελική του ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h. Εξωτερικά διακρίνεται για τα σήματα με τα διακριτικά DTM, τις λεπτομέρειες σε γυαλιστερό μαύρο που συναντάμε στη μάσκα και τους καθρέπτες και τους μεγάλους τροχούς 20 ιντσών σε γκρι ματ, με ελαστικά 265/30.

Η ειδική αυτή έκδοση διατίθεται μόνο σε κόκκινο, χρώμα που θα συναντήσετε και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, στις πλάτες των εντυπωσιακών σπορ καθισμάτων τα οποία έρχονται κατευθείαν από το γρήγορο RS5, αλλά και στις πόρτες και την κονσόλα.

Κατά τα λοιπά η ειδική αυτή έκδοση TDM του Audi A5 δεν θα έχει διαφορές από το ταπεινό αδελφάκι του 3.0 TDI. Ενδεικτικά η τιμή του στη Γερμανία είναι 74.450 ευρώ και αυτή δεν θα είναι η μόνη δυσκολία που θα έχετε να αντιμετωπίσετε αν θέλετε να το αποκτήσετε, αφού θα πρέπει εκτός από οικονομική άνεση να διαθέτετε μάλλον και κάποιον γνωστό μέσα στην Audi για να σας εξασφαλίσει ένα από τα μόλις 50 που θα κατασκευαστούν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...