Έτσι οδηγούσε ο Max Verstappen όταν ήταν 17 χρονών [video]

Από την αρχή όλοι γνώριζαν ότι ανήκει στην ξεχωριστή κάστα οδηγών και κάποια στιγμή θα βρεθεί στα υψίπεδα του επαγγελματικού motorsport.

  • -
  • -

Οποιαδήποτε άποψη κι αν έχετε για τον χαρακτήρα του Max Verstappen, δεν έχετε παρά να συμφωνήσετε ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό οδηγό. Όταν πριν από 7 χρόνια έκανε ντεμπούτο στο κορυφαίο σπορ του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αμούστακο παιδί τότε, ενθουσίασε τους πάντες.

Με την Toro Rosso έγινε ο νεότερος οδηγός στην ιστορία της Formula 1 που κερδίζει βαθμούς, σε ηλικία 17 ετών και 180 ημερών. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2021 είχε δείξει από τότε τι θα επακολουθήσει.

Ο Max Verstappen πουλά το Honda Civic Type R του για 33.333 ευρώ

Τα στοιχεία που τον διακρίνουν είναι η μαχητικότητα, το αγωνιστικό θράσος και το θάρρος σε δύσκολες αγωνιστικές συνθήκες. Όλα αυτά τα χρόνια έχει προσφέρει μοναδικές στιγμές στο φιλοθεάμον κοινό.

Μια από τις πιο εντυπωσιακές σημειώθηκε νωρίς-νωρίς, στο Grand Prix της Βραζιλίας το 2014 κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου των ελεύθερων δοκιμαστικών, με τον 17χρονο τότε Ολλανδό να επαναφέρει το μονοθέσιο με μαγικό τρόπο, αφήνοντας άφωνο τον μηχανικό της Toro Rosso. Δείτε το video:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...