BMW Classic Center

Στην υπηρεσία του κλασσικού

  • -
  • -

Η συντήρηση και αναπαλαίωση των κλασσικών μοντέλων της BMW, μπορεί πλέον να γίνεται από επίσημη μονάδα της βαυαρικής φίρμας. Το BMW Classic Center του Μονάχου, είναι πλέον στις υπηρεσίες οποιοδήποτε ιδιώτη έχει στην κατοχή κάποια κλασσική BMW.

Με αυτήν της την ενέργεια η BMW ενισχύει τις παροχές που προσφέρει στους ιδιοκτήτες-συλλέκτες κλασσικών αυτοκινήτων. Το παγκόσμιο ενδιαφέρον που υπάρχει για παλαιά τετράτροχα και δίκυκλα της βαυαρικής εταιρείας, υποστηρίζεται ουσιαστικά με την ανοιχτή προς το κοινό λειτουργία του BMW Classic Center. Το κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων, παραπέμπει απευθείας σε εποχές του ’60 και ’70.

Διατηρώντας την αυθεντικότητα των μοντέλων, κάθε αυτοκίνητο, συντηρείται ή αναπαλαιώνεται με στόχο την εργοστασιακή μορφή. Τα ανταλλακτικά διακινούνται με το ίδιο σύστημα logistics των καινούργιων μοντέλων. Στην ιστοσελίδα www.bmw-classic.com, υπάρχει  ο online ενημερωμένος κατάλογος ανταλλακτικών, αλλά και εξοπλισμού επισκευών. Η παραγωγή σπάνιων ανταλλακτικών βρίσκει εφαρμογή, μέσω του Classic Center, σε συνεργασία με άλλα τμήματα της εταιρείας. Δυνατή είναι η πλήρης ανακατασκευή κινητήρων και συστημάτων μετάδοσης, τα οποία συνοδεύονται από διετή εγγύηση. Παράλληλα παρέχονται και πιστοποιητικά αυθεντικότητας για την πιστοποίηση των γνήσιων οχημάτων.

Τέλος,  σημαντικά ιστορικά μοντέλα της BMW (Isetta, 3.0 CSI, 1802, Z1), είναι διαθέσιμα για ενοικίαση. Έτσι ο οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει μια γεύση ενός κλασσικού BMW, απολαμβάνοντας το συναίσθημα οδήγησης ενός τέτοιου αυτοκινήτου.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...