Δείτε την Porsche στις 24 ώρες του LeMans (video)

Σε ζωντανή μετάδοση 18-19 Ιουνίου δείτε την Porsche να υπερασπίζεται τον τίτλο που κατέχει από το 2015

  • -
  • -

Λίγες ημέρες μένουν για την εκκίνηση του σκληρότερου και πιο φημισμένου αγώνα αντοχής 24 ωρών και η Porsche με τις 919 Hybrid, είναι πανέτοιμη να υπερασπιστεί τους τίτλους της, η οποία, εκτός από περσινή νικήτρια του αγώνα, είναι ήδη πρωτοπόρος στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής τόσο στους οδηγούς όσο και στους κατασκευαστές.

Το LeMans, 3ος αγώνας του Πρωταθλήματος, βρίσκει επικεφαλής τους Romain Dumas, Neel Jani και Marc Lieb, ενώ η ομάδα προηγείται επίσης στους κατασκευαστές. H Porsche, στον περσινό αγώνα, τερμάτισε στις δύο πρώτες θέσεις γενικής, δύο μόλις χρόνια, μετά την επιστροφή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής.

Η 919 Ηybrid, αποδίδει συνδυαστικά 662 KW, από ένα δίλιτρο V4 turbo κινητήρα βενζίνης και δύο συστήματα ανάκτησης ενέργειας, από τα φρένα και τα καυσαέρια, ενώ, το ιδιαίτερο αεροδυναμικό σχήμα του αυτοκινήτου, με τον πολύ χαμηλό συντελεστή οπισθέλκουσας, επιτρέπει τελική ταχύτητα πάνω από τα 320 km/h.

Ο έξι συνολικά πιλότοι της ομάδας, έχουν λάβει μέρος 49 φορές στο LeMans. Οι Bernhard / Hartley / Weber, τερμάτισαν δεύτεροι γενικής πέρυσι και φέτος οδηγούν το πρωτότυπο με αριθμό 1. Με το νούμερο 2, συμμετέχουν, οι πέμπτοι γενικής πέρυσι, Dumas / Jani / Lieb. To 2015 το αυτοκίνητο που ήρθε πρώτο στη γενική κατάταξη, οδηγούσαν οι Bamber / Hulkenberg / Tandy.

Παρακολουθείστε το σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου ζωντανά τον συναρπαστικό αγώνα αντοχής του LeMans μέσα από το Porsche Today πατώντας εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...