Τι νέο έφερε στην Ελλάδα η Porsche – Αλλάζει τα δεδομένα

Η Porsche δημιούργησε το νέο «Home for Dreamers» στη Μεταμόρφωση Αττικής, δημιουργώντας έναν χώρο όπου άπαντες μπορούν να ονομάζουν σπίτι τους.

  • -
  • -

Σε μια λαμπερή βραδιά, η Porsche εγκαινίασε το ανανεωμένο Center Athens και παράλληλα αποκάλυψε στους τυχερούς παρευρισκόμενους για πρώτη φορά τη νέα ηλεκτρική Taycan.

Ο όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, που από το 2011 κρατάει το τιμόνι της θρυλικής μάρκας στην Ελλάδα και την οδηγεί σε συνεχή αναπτυξιακή πορεία, δημιούργησε ένα χώρο στη Μεταμόρφωση Αττικής, που όλοι οι ονειροπόλοι της Porsche θα μπορούν να ονομάζουν «σπίτι» τους.

porsche

Αντλώντας έμπνευση από το brand purpose της εταιρείας, «Driven by Dreams», το ανανεωμένο Porsche Center Athens θα αποτελέσει το νέο «Home for Dreamers», ένα μέρος όπου κάθε επισκέπτης μπορεί να δώσει σάρκα και οστά στα όνειρά του.

porsche

 Κατά τη διάρκεια του λόγου του, ο κύριος Κυριακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, αναφέρθηκε με πάθος στο Vision του Ομίλου – A World of Sustainable Mobility - ένα όραμα που η Porsche φέρνει στη ζωή ηλεκτρικοποιώντας σταδιακά όλο και περισσότερα μοντέλα. «Με την άφιξη του νέου Porsche Center Athens, οι φίλοι της μάρκας αποκτούν μία εκπροσώπηση και πιο άμεση σχέση με το brand, ένα μέρος που καθρεφτίζει τις αξίες της Porsche και τα όνειρα που δημιουργεί». Ο κύριος Κυριακόπουλος στάθηκε ιδιαίτερα και στο σπουδαίο κομμάτι των μακροχρόνιων διαγενεολογικών σχέσεων εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει ο Όμιλος με τους συνεργάτες του, ενώ μετέδωσε την προσωπική του αγάπη για την Porsche, κάνοντας μία αναφορά στον αείμνηστο Οδυσσέα Κυριακόπουλο και το πώς γεννήθηκε η ιδέα να φέρουν την Porsche στον Όμιλο ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, ο οποίος ιδρύθηκε το 1969.

porsche

Από την πλευρά του, ο Colas Henckes, Marketing Director της Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης της Porsche, είπε: «Το νέο Porsche Center Athens θα αποτελέσει ένα κοινό σημείο συνάντησης για την οικογένεια της Porsche, όπου τόσο οι υπάρχοντες όσο και οι υποψήφιοι πελάτες θα μπορούν να βιώσουν και να συνδεθούν με το brand».

Στην Ελλάδα η πρεμιέρα της νέας Taycan

Τα εγκαίνια του ολοκαίνουριου Porsche Center Athens στάθηκαν η τέλεια αφορμή για την πρώτη πανευρωπαϊκή αποκάλυψη της νέας ηλεκτρικής Porsche Taycan – πιο ισχυρή, πιο γρήγορη, με αυξημένη αυτονομία και πιο σταθερή φόρτιση. Η νέα Taycan αποτελεί μόνο την αρχή για το επόμενο κεφάλαιο της Porsche, η οποία έχει ως στόχο το 80% των νέων μοντέλων που θα παραδώσει ως το 2030 να είναι ηλεκτρικά.

porsche

Στην εκδήλωση των εγκαινίων έδωσαν το παρών, περνώντας από το Porsche Red Carpet, σημαντικές προσωπικότητες της επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής της Ελλάδας, όπως επίσης και εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης. Ακόμη, παρευρέθηκαν διακεκριμένοι celebrities, συνεργάτες του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και εκλεκτοί πελάτες της εταιρείας, προσδίδοντας με αυτόν τον τρόπο περισσότερη λάμψη και κύρος σε μια εκδήλωση όπου πρωταγωνίστησε ο ενθουσιασμός, η καινοτομία και φυσικά τα όνειρα.

porsche

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν στα μοναδικά branded photo booths και να εξερευνήσουν σημεία «σταθμούς» στην ιστορία της Porsche, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε το Porsche Sound Booth – ένα corner που έδινε τη δυνατότητα στο κοινό να ακούσει το συγκλονιστικό ήχο διαφορετικών μοντέλων της Porsche. Παράλληλα, μέσα στο Porsche Center Athens είχαν στηθεί ειδικές γωνίες personalization και χάραξης keychains.

porsche

Δείτε ακόμη: Αυτή είναι η Porsche Taycan Turbo GT των 1.108 PS - Τιμή στην Ελλάδα

Τη φαντασμαγορική βραδιά λάμπρυνε με την παρουσία του Chris Labrooy, ο ταλαντούχος CGI καλλιτέχνης που εμπνέεται από τον συνδυασμό της τυπογραφίας, της αρχιτεκτονικής και των εικαστικών για να δημιουργήσει μαγικά, σουρεαλιστικά τοπία, χρησιμοποιώντας πολλές φορές τα μοντέλα της Porsche ως σημείο αναφοράς. Ο εν λόγω καλλιτέχνης δημιούργησε έργα αποκλειστικά για το νεότευκτο Porsche Athens Center με έμπνευση από την Ελλάδα, τα οποία και εκτίθενται σε αυτό, αποτελώντας πόλο έλξης για τους παριστάμενους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...