Η McLaren ελπίζει σε καλύτερες μέρες

Έπρεπε να κόψουν ισχύ από τον κινητήρα της Honda

  • -
  • -

Ο τερματισμός του Jenson Button στην Αυστραλία έδωσε στην McLaren και την Honda ελπίδα για καλύτερες μέρες. Ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας Eric Boullier τόνισε ότι όλα είναι μέρος της διαδικασίας.

 

«Δεν χαμογελάω ακόμα γιατί προφανώς δεν είμαστε στο επίπεδο της απόδοσης που θα έπρεπε να είμαστε. Υπάρχει ένα πρόγραμμα αξιοπιστίας που τρέχει στα δυναμόμετρα 24/7, οπότε τα δεδομένα θα έρθουν και θα μας βοηθήσουν. Κάνουμε πολλά πράγματα. Έπρεπε να κόψουμε από την απόδοση του κινητήρα, οπότε υπάρχει από εκεί χώρος για εξέλιξη. Ξέρουμε ότι κάποιες τεχνικές αλλαγές ή τεχνικές λύσεις που αποφασίστηκαν για τον αγώνα αυτό δούλεψαν, οπότε ας προσπαθήσουμε να τους κάνουμε να δουλέψουν και να ανεβάσουμε την απόδοση του κινητήρα», είπε ο Boullier.

 

Στην ερώτηση για την «εξισορρόπηση» της κατάστασης που ζήτησε η Red Bull ο Boullier σχολίασε : «Είναι νωρίς ακόμα. Είμαι σίγουρος ότι η Renault και η δεν έχουν δείξει όλη τους την δύναμη. Οπότε πρέπει να περιμένουμε λίγο. Όσο μεγαλύτερες αλλαγές έχουμε τόσο μεγαλύτερο θα είναι το κόσμος, έτσι ο κόσμος πρέπει να το σκεφτεί»

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...