Mercedes GLK facelift

Διακριτικές αλλαγές

  • -
  • -

Η Mercedes έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες της ανανεωμένης GLK, η οποία θα παρουσιαστεί και επίσημη στο σαλόνι της Νέας Υόρκης. Το Crossover της Mercedes δέχτηκε διακριτικές αλλαγές, με στόχο την διατήρηση της φρεσκάδας του.
Ξεκινώντας από το εμπρός μέρος, η ανασχεδιασμένη μάσκα, φιλοξενεί νέα φωτιστικά σώματα, τα οποία διαθέτουν τεχνολογία LED. Οι αλλαγές συνεχίζονται και στο πίσω μέρος, με επίσης νέα φώτα και έναν καινούργιο προφυλακτήρα. Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε νέου τύπου ζάντες αλουμινίου με διαστάσεις από 17 έως 20 ίντσες. Το προαιρετικό πακέτο AMG Sport Package περιλαμβάνει πλέον διαφορετικούς προφυλακτήρες εμπρός-πίσω, νέα εμπρός γρίλια, φώτα ημέρας, ένα ξεχωριστό σετ ζαντών αλουμινίου και πιο σπορ ρυθμίσεις στην ανάρτηση.

Όπως και στην facelift C-Class, η ανανεωμένη GLK απέκτησε μια σειρά από συστήματα ασφαλείας όπως το Attention Assist, Distronic Plus, Active Lane Keeping Assist, Active Blind Spot Assist, Active Parking Assist.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι επίσης διακριτικές. Νέες επενδύσεις στα καθίσματα και φρέσκιες πινελιές στο διάκοσμο, συμπληρώνονται από την καινούργια οθόνη TFT που φιλοξενεί τις multimedia λειτουργίες του αυτοκινήτου.

Παρακάτω παραθέτουμε και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, όπου η πιο προσιτή για την ελληνική αγορά είναι η δικίνητη diesel έκδοση των 2,2 λίτρων, με απόδοση 143 ίππων.



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...