Η Mustang Bullitt «προσγειώνεται» στην Ευρώπη

Στην Έκθεση της Γενεύης η πρεμιέρα της εμβληματικής Bullitt ευρωπαϊκών προδιαγραφών

  • -
  • -

Η νέα Ford Mustang Bullitt πέρασε στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού, πατώντας τους μεγάλους τροχούς της στην Ευρώπη. Μάλιστα εναρμονίζεται με τις δικές μας προδιαγραφές, με τον 5λιτρο V8 κινητήρα να αποδίδει 464 ίππους, ελαφρώς λιγότερη δύναμη από την αμερικάνικη έκδοση και 529 Nm ροπής.

Εμπνευσμένη από τη θρυλική ομώνυμη ταινία του 1968, με πρωταγωνιστή του Steve McQueen και πεδίο δράσης τους δρόμους του San Francisco. 50 χρόνια μετά η Ford γιορτάζει και κάνει το ευρωπαϊκό ντεμπούτο της εμβληματικής Mustang Bullitt στην Έκθεση της Γενεύης.

Διαθέσιμη στην απόχρωση που την έκανε γνωστή και η Ford ονομάζει Dark Highland Green ή εναλλακτικά στην Shadow Black, η Mustang Bullitt πατάει σε ειδικά σχεδιασμένους τροχούς ελαφρού κράματος 19 ιντσών, με τις κόκκινες δαγκάνες φρένων της Brembo και μια διακοσμητική τάπα του ρεζερβουάρ να συμπληρώνουν το πάζλ των αλλαγών.

Η μεγάλη οθόνη 12 ιντσών, τα σπορ καθίσματα με τις ραφές αντίθεσης στο χρώμα του αμαξώματος, το ταμπελάκι στο ταμπλό και ένα ηχοσύστημα της B&O PLAY 1.000 Watt με 12 ηχεία, αποτελούν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ειδικής αυτής έκδοσης.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...