Ampera στην Ευρώπη μέσω LeasePlan

Μέσω leasing 650 αυτοκίνητα σε δώδεκα χώρες

  • -
  • -

Ίσως αυτός να είναι ο πλέον πρόσφορος τρόπος για να διατεθεί στην αγορά το νέο Ampera. Ακόμη και για τα εισοδήματα των Ευρωπαίων, το συγκεκριμένο υβριδικό δεν θεωρείται ότι είναι και από τα πλέον οικονομικά, οπότε μέσω leasing  τα πράγματα γίνονται ευκολότερα. Η συμφωνία συνεργασίας που υπεγράφη μεταξύ Opel  και LeasePlan προβλέπει ότι αρχικά το Ampera θα είναι διαθέσιμο σε Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο και Γαλλία. Του χρόνου, η LeasePlan θα αγοράσει μέχρι 650 Ampera και θα επεκτείνει τις δραστηριότητες της σε δώδεκα συνολικά Ευρωπαϊκές χώρες. Αυτή είναι η δεύτερη συνεργασία για τη LeasePlan καθώς θα εφαρμόσει παρόμοιο πρόγραμμα με την Toyota για την προώθηση μέσω leasing του Prius Plug-in.

Εν όψει της κοινής προσπάθειας, Opel και LeasePlan οργανώνουν ένα εξαμηνιαίο Ευρωπαϊκό roadshow συνοδεία ειδικού πούλμαν ξεκινώντας από τον Οκτώβριο. Σε διάφορες περιοχές, οι επισκέπτες θα μπορούν να μαθαίνουν τα πάντα για την τεχνολογία, τα χαρακτηριστικά και τις ικανότητες του Ampera, και παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν το μοναδικό αυτό αυτοκίνητο.

«Το Ampera είναι ένα εξαιρετικά ελκυστικό προϊόν για τον τομέα fleet», δήλωσε ο Vahid Daemi, CEO της LeasePlan. «Συμπεριλαμβάνοντας το Ampera στο προϊοντικό μας πορτφόλιο, μπορούμε τώρα να προσφέρουμε ένα καινοτόμο όχημα το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον και παράλληλα προσφέρει μία αυτονομία ικανοποιητική για όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας».

Το Opel Ampera ταιριάζει άριστα στη στρατηγική της LeasePlan  για προώθηση περιβαλλοντικά συμβατών οχημάτων. Η εταιρία λανσάρισε την παγκόσμια πρωτοβουλία της GreenPlan από το 2007 προκειμένου να υποστηρίξει πελάτες της LeasePlan στη μείωση εκπομπών CO2 από τους εταιρικούς στόλους της.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...