Ελαστικά χωρίς αεροθάλαμο από την Bridgestone

Μέσα στο 2019 θα κυκλοφορήσουν στην αγορά αυτά τα πρωτοποριακά ελαστικά

  • -
  • -

Τα ελαστικά αναμφίβολα παίζουν σημαντικό ρόλο στις καθημερινές μας μετακινήσεις. Οι εταιρείες που εμπλέκονται με την εξέλιξή τους όπως η Bridgestone εργάζονται σκληρά για να τα βελτιώσουν και να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό σε όλους τους τομείς.

Έτσι, όταν κάτι καινούργιο παρουσιάζεται αναμφίβολα κερδίζει τις εντυπώσεις ακόμα και αν πρόκειται για ελαστικό ποδηλάτου. Το συγκεκριμένο ονομάζεται Air Free Concept και έρχεται από την Bridgestone. Όπως μπορείτε να δείτε, δεν έχει θάλαμο, παρά ελαστικές ακτίνες

Αυτή η τεχνολογία έχει παρουσιαστεί και σε αυτοκίνητο από την ίδια εταιρεία ελαστικών, ενώ τώρα μοιάζει να είναι πιο κοντά από ποτέ στην παραγωγή. Το προφανές πλεονέκτημα αυτού του ελαστικού είναι ότι δεν κλατάρει ποτέ, αλλά μένει το ερωτηματικό όσον αφορά την πρακτικότητα και την αντοχή του στο χρόνο. Ωστόσο, σύμφωνα με την Bridgestone προσφέρει καλύτερα επίπεδα άνεσης.

Η Bridgestone ευελπιστεί να φέρει το Air Free Concept στην παραγωγή μέχρι το 2019, ενώ όπως δηλώνει ψάχνει τρόπο να υιοθετήσει αυτή την τεχνολογία και σε άλλους τύπους ελαστικών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...