Τι δουλειά έχει ο DiCaprio στην Κίνα;

Ο Αμερικανός ηθοποιός θα προωθεί τα οικολογικά οχήματα της κινεζικής BYD

  • -
  • -

Σε μία σημαντική συνεργασία προχώρησε η BYD, o κινεζικός κολοσσός που δραστηριοποιείται στην κατασκευή οχημάτων και ηλεκτρονικών ειδών. Ο Leonardo DiCaprio θα είναι ο πρεσβευτής της εταιρείας στην Κίνα και η αναγνωρισιμότητά του θα συμβάλλει στην προώθηση των νέων, «πράσινων», οχημάτων.

Ο 42χρονος ηθοποιός και παραγωγός, κάτοχος του Όσκαρ Α’ανδρικού ρόλου το 2016 για την ταινία «Η επιστροφή», δημιούργησε το 1998 το Leonardo DiCaprio Foundation, ένα περιβαλλοντικό ίδρυμα που εστιάζει στην προστασία άγριων ζώων και του κλίματος. Για ρη δράση του έλαβε το 2014 τον τίτλο του «Αγγελιοφόρου της Ειρήνης» από τον Oργανισμό των Ηνωμένων Εθνών. «Ο κόσμος συνειδητοποιεί ότι τα συμβατικά αυτοκίνητα αποτελούν απειλή για τον πλανήτη. Είμαι χαρούμενος που συμμετέχω στην προσπάθεια για ανάπτυξη της κυκλοφορίας καθαρών οχημάτων», δήλωσε ο DiCaprio.

Η BYD (τα αρχικά σημαίνουν Build Your Dreams) έχει αναλάβει σημαντικά projects στον τομέα των πράσινων μετακινήσεων, όπως την παροχή τεχνολογίας στα νέα διώροφα ηλεκτρικά λεωφορεία του Λονδίνου! Μάλιστα πρόσφατα παρουσίασε το SkyRail, ένα αστικό εναέριο τρένο. Μπορεί να μεταφέρει 30.000 επιβάτες την ώρα ανά κατεύθυνση, σε μέγιστη ταχύτητα 80 km/h.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...