BYD: Η πρώτη μάρκα που φτιάχνει έκθεση στο Ελληνικό – Όσα θέλετε να μάθετε

Στο Ελληνικό υλοποιείται το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη. Στη νέα «έξυπνη» και «πράσινη» πόλη της Αθηναϊκής Ριβιέρας η BYD θα έχει τη δική της αντιπροσωπεία.

  • -
  • -

Έκθεση αυτοκινήτων, υποδομές φόρτισης κι ένα εντυπωσιακό κέντρο πώλησης και υπηρεσιών, θα δημιουργήσει στο Ελληνικό η BYD. Η κινεζική μάρκα, η οποία ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον όμιλο Σφακιανάκη στην Ελλάδα, φαίνεται πως έχει πολύ μεγάλα πλάνα για τη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο, παρουσία κορυφαίων στελεχών της ΒYD, o Κριστιάν Όλιβερ Τάκη, μέλος του Δ.Σ. του επίσημου διανομέα της κινεζικής μάρκας στη χώρα μας, έκανε γνωστό πως ο όμιλος Σφακιανάκη σχεδιάζει κάτι μοναδικό στο The Ellinikon.

byd

Συγκεκριμένα, η εταιρεία σκοπεύει να φτιάξει το μεγαλύτερο κέντρο πωλήσεων και υπηρεσιών στο Ελληνικό. Σε μια επιφάνεια 3.500 τ.μ. οι επισκέπτες και πελάτες θα μπορούν να δουν από κοντά τα νέα μοντέλα της BYD, να διαμορφώσουν και να αγοράσουν αυτό που επιθυμούν, να φορτίσουν τα οχήματά τους σε προηγμένους ταχυφορτιστές και να απολαύσουν μια εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης.

 byd

Ο κύριος Τάκη, που έκανε τη σχετική ανακοίνωση, είπε χαρακτηριστικά, πως η BYD θα βρίσκεται στο κατώφλι του μεγαλύτερου έργου αστικής αναγέννησης της Ευρώπης, του Ελληνικού. «Η πρώτη «έξυπνη» πόλη της Ελλάδας αποτελεί την τέλεια τοποθεσία για εμάς, με την πρώτη φάση του Ελληνικού να ολοκληρώνεται σταδιακά την επόμενη τριετία».

Οι δύο πρώτες εκθέσεις της BYD στην Ελλάδα

Έπειτα από τα εγκαίνια του καταστήματος στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στη συμβολή της Λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Αμαρυσίας Αρτέμιδος, o όμιλος Σφακιανάκη που εκπροσωπεί τη BYD στην Ελλάδα, θα εγκαινιάσει μέσα στον Απρίλιο μια νέα έκθεση στη συμβολή των Λεωφόρων Κηφισού και Αθηνών στο Αιγάλεω, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα δούμε άλλες τέσσερις εκθέσεις-αντιπροσωπείες σε ισάριθμές πόλεις της χώρας.

byd

Στις εκθέσεις της BYD, οι επισκέπτες μπορούν να δουν σε πρώτη φάση τα Atto 3 και Seal, τα μοντέλα με τα οποία ξεκινάει την εμπορική της πορεία η μάρκα στην Ελλάδα. Οι τιμές του Atto 3 ξεκινούν από 37.990 ευρώ (29.990 ευρώ με την επιδότηση του Κινούμαι Ηλεκτρικά 2) για την έκδοση Comfort και 39.990 ευρώ (31.990 ευρώ με την επιδότηση του Κινούμαι Ηλεκτρικά 2) για την έκδοση Design. Για το BYD Seal οι τιμές διαμορφώνονται στα 45.990 ευρώ (37.990 ευρώ με την επιδότηση του Κινούμαι Ηλεκτρικά 2) για τη δικίνητη έκδοση Design και στα 48.990 ευρώ (40.990 ευρώ με την επιδότηση του Κινούμαι Ηλεκτρικά 2) για την τετρακίνητη έκδοση Excellence AWD.

Διαβάστε ακόμη: BYD ATTO 3: Το δοκιμάζουμε πρώτοι στην Ελλάδα

Αργότερα, θα ακολουθήσουν τα BYD Dolphin και BYD Seal U, καθώς και τα HAN και TANG. Εδώ, αξίζει να σημειώσουμε ότι, το επίσημο site της μάρκας είναι στον αέρα και οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν ραντεβού για test drive.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...