Ανάκληση Jeep Cherokee & Grand Cherokee

Για αντικατάσταση της μονάδας ελέγχου του συστήματος παθητικής προστασίας (ORC)

  • -
  • -

Ανάκληση αυτοκινήτων Jeep Cherokee (τύπος KJ) και Grand Cherokee (τύπος WG/WJ) για αντικατάσταση της μονάδας ελέγχου του συστήματος παθητικής προστασίας (ORC)

Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία LANCIA JEEP ΕΛΛΑΣ Α.Ε., σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί ανάκληση αυτοκινήτων Jeep Cherokee (τύπος KJ) και Grand Cherokee (τύπος WG/WJ).

Η ανάκληση αφορά 2515 οχήματα Jeep Cherokee (τύπος KJ), μοντέλα ετών 2002 – 2003, με αριθμούς πλαισίου 1J@GL%8#?^W*, όπου:

@ = 4 ή 8

% = Β ή Ν

# = 1 ή 7 ή Κ

? = 1 έως 9 ή X

^ = 2 ή 3 ή 4 ή 5 ή 6 ή 7

* = 6-ψήφιος αριθμός παραγωγής

και 265 οχήματα Grand Cherokee (τύπος WG/WJ), μοντέλα ετών 2002 – 2004, με αριθμούς πλαισίου 1J8G$@8#?&Y*, όπου:

$ = 2 ή W

@ = E ή Β

# = A ή J ή S ή N

? = 1 έως 9 ή X

& = 3 ή 4

* = 6-ψήφιος αριθμός παραγωγής

Υπό ορισμένες συνθήκες είναι δυνατό το σύστημα παθητικής προστασίας (ORC) να προκαλέσει την αναίτια ανάπτυξη των μπροστινών μέσων παθητικής προστασίας (αερόσακοι). Για τον λόγο αυτό γίνεται προληπτική αντικατάσταση της εν λόγω μονάδας ελέγχου (ORC).

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τα συγκεκριμένα θέματα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν είτε μέσω σχετικών ανακοινώσεων στον Τύπο είτε εγγράφως με προσωπική επιστολή, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της LANCIA JEEP ΕΛΛΑΣ ΑΕ, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχημά τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας LANCIA JEEP ΕΛΛΑΣ ΑΕ στο τηλέφωνο 210 6700896. Επιπρόσθετα, ο ιδιοκτήτης μπορεί να ελέγξει για τις εκκρεμότητες σε διορθωτικές ενέργειες του οχήματός του μέσω της ακόλουθης διασύνδεσης http://recalls.jeep-hellas.gr/ με την εισαγωγή στο αντίστοιχο πεδίο των 8 τελευταίων αριθμών του αριθμού πλαισίου. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...