Η εντυπωσιακή Disco Volante σε Spyder

Η Touring Superleggera παρουσίασε την ανοιχτή έκδοση της μοναδικής Disco Volante

  • -
  • -

Με τον πιο όμορφο τρόπο θέλει να γιορτάσει τα 90 χρόνια ιστορίας της η Touring Superleggera, παρουσιάζοντας την ανοιχτή έκδοση της Alfa Romeo Disco Volante. Ένα εντυπωσιακό δημιούργημα βασισμένο στην 8C, αλλά εμπνευσμένο από την Alfa Romeo C52 του 1952.

Η οροφή είναι δημιούργημα της εταιρείας και ζυγίζει μόλις 3,5 κιλά, αφού για την κατασκευή της έχουν χρησιμοποιηθεί ανθρακονήματα. Έτσι, μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα από τον οδηγό και να τοποθετηθεί στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο αποσκευών.

Η Alfa Romeo Disco Volante Spyder εκτός από την ανοιχτή οροφή της διακρίνεται για την μπλε απόχρωση στο αμάξωμά της και τις δερμάτινες επενδύσεις από την Connolly σε διχρωμία μπεζ με μαύρο. Η Spyder έχει τον ίδιο κινητήρα με την coupe εκδοχή της Disco Volante ένα V8 μοτέρ από τη Maserati GrandTourismo 4,7 λίτρων με απόδοση 450 ίππων και 470 Nm ροπής. Έτσι, επιταχύνει από 0-100 km/h σε 4,5 sec, με τη μέγιστη ταχύτητα να ξεπερνά τα 290 km/h.

Η διάταξη με τον κινητήρα μπροστά και την κίνηση πίσω, επιτρέπει στην Touring να ρυθμίσει ιδανικά το βάρος αναάμεσα στους δύο άξονες της ανοιχτής Disco Volante και πιο συγκεκριμένα σε ποσοστό 49-51%. Η Carrozzeria Touring Superleggera θα κατασκευάσει μόνο επτά Alfa Romeo Disco Volante Spyder, γεγονός που θα την κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή και σπάνια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...