Competition Package για τις BMW M3 και M4

Ακόμα καλύτερες M3 και M4 ετοιμάζει το τμήμα M της BMW

  • -
  • -

Σε συνέντευξη που έδωσε στο επίσημο περιοδικό M, ο Frank van Meel, υπεύθυνος του τμήματος M, δήλωσε ότι ετοιμάζουν νέες εκδόσεις Competition Package για τις BMW M3 και M4. Αυτές θα διακρίνονται για την αυξημένη ισχύ από 6κύλινδρο σε σειρά 3λιτρο τούρμπο κινητήρα.

Σχεδόν άμεσα ήρθε η επιβεβαίωση από την επίσημη BMW με ανακοίνωση των εκδόσεων. Με τις «βασικές» εκδόσεις να αποδίδουν 431 ίππους και τη γρήγορης GTS να ξεπερνά τους 500 ίππους, η ειδική εκδοχή Competition Package, πολύ λογικά τοποθετείται ανάμεσα τους και βγάζει 450 ίππους. Έτσι, το αυτοκίνητο θα είναι 0,1 sec πιο γρήγορο σε επιτάχυνση στα 0-100 km/h. Επιπλέον, αλλαγές θα γίνουν και στο πλαίσιο, με νέες πιο σπορ ρυθμίσεις στην ανάρτηση.

Πιο συγκεκριμένα θα χρησιμοποιηθούν πιο σκληρά ελατήρια και νέες αντιστρεπτικές, ενώ θα ρυθμίσουν εκ νέου το πρόγραμμα ευστάθειας, επιτρέποντας περισσότερα πράγματα στον οδηγό. Επιπλέον, οι τροχοί θα είναι 20 ιντσών, με ελαστικά 265/30 εμπρός και 285/30 πίσω. Το σύστημα εξαγωγής διαθέτει απολήξεις σε μαύρο χρώμιο.

Μαύρη είναι και η γρίλια, όπως και αρκετές λεπτομέρειες, ενώ στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί πιο ελαφριά σπορ καθίσματα, με άριστη στήριξη και ζώνες ασφαλείας με το logo της BMW M. Οι ειδικές M θα είναι διαθέσιμες από την Άνοιξη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...