Σεμινάριο «Σύγχρονα θέματα ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ»

Η αίτηση συμμετοχής μπορεί να πραγματοποιηθεί και διαδικτυακά και είναι δεκτή έως και τις 20 Ιανουαρίου 2016

  • -
  • -

Το εργαστήριο Ήπιων Μορφών Ενέργειας και Προστασίας Περιβάλλοντος (ΗΜΕ&ΠΡΟΠΕ - Sealab) του Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., στα πλαίσια των καινοτόμων δράσεων του στα θέματα Ενέργειας και Περιβάλλοντος, προέβη στο σχεδιασμό, εγκατάσταση, λειτουργία και παρακολούθηση του πρώτου Αυτόνομου Ηλιακού σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (EVCS) στην Ελλάδα υπό την ονομασία "CARPORT", αποσκοπώντας στην ενίσχυση της προσπάθειας της χώρας για την ανάπτυξη υποδομών για την υποστήριξη της καθαρής ηλεκτροκίνησης.

Σε μια οργανωμένη προσπάθεια για μεταφορά προηγμένης τεχνογνωσίας, σχεδιάστηκε και υλοποιείται από το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας Πειραιά και Νήσων ένα καινοτομικό σεμινάριο με τίτλο «Σύγχρονα Θέματα Ηλεκτροκίνησης» με βασικό σκοπό να συμβάλει στην κατάρτιση των ενδιαφερομένων που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο της αναδυόμενης αγοράς της Ηλεκτροκίνησης.

Επιπλέον των σύγχρονων γνώσεων και πληροφοριών εκ μέρους των επιλεγμένων εισηγητών, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με στελέχη της ελληνικής αγοράς αλλά και να γνωρίσουν-οδηγήσουν σύγχρονα ηλεκτρικά οχήματα.

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα απόκτησης Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης και Συνοδευτικό με αναλυτική παρουσίαση των διδαχθεισών Ενοτήτων, υπογεγραμμένο από τον Επιστημονικό Υπεύθυνο του Σεμιναρίου εκ μέρους του Εργαστηρίου Ήπιων Μορφών Ενέργειας και Προστασίας Περιβάλλοντος επικυρωμένο από το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας Πειραιά & Νήσων.

Ημερομηνία έναρξης: 25 Ιανουαρίου 2016

  • Διάρκεια: 30 διδακτικές ώρες / Δύο εβδομάδες

Ημέρες/ώρες διεξαγωγής:

  • Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο
  • Καθημερινές 17:15 – 21:15 / Σάββατο 9:15 – 13:15

Online Αιτήσεις στο: energy.gr/evseminar/

Πληροφορίες: κα. Βαρδάκη Ουρανία e-mail: rania@mech.teipir.gr

τηλ. 210-5381020. Ώρες επικοινωνίας: 9:30 – 16:00

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...