3 Dodge ντυμένα… Star Wars

Δύο «Stormtroopers» και ο «Kyle-Ren» κυκλοφορούν στους δρόμους του L.A.

  • -
  • -

Στο πλαίσιο της πρεμιέρας της νέας ταινίας Star Wars: The Force Awakens, η Dodge παρουσίασε 3 νέα μοντέλα της ντυμένα ως χαρακτήρες της νέας επιστημονικής φαντασίας ταινία. Στους δρόμους του Los Angeles κυκλοφορούν λοιπόν ένα Charger SRT Hellcat και ένα Challenger SRT Hellcat που σχετικά με το σχεδιαστικό κομμάτι έχουν εμπνευστεί από τους Stormtroopers. Έχουν βαφτεί με λευκό χρώμα, ενώ φέρουν μαύρες γραμμές και φιμέ κρύσταλλα. Τα δύο μοντέλα εφοδιάζονται με υπερτροφοδοτούμενο V8 μοτέρ 6.2 με απόδοση 710 ίππους και 880 Nm ροπής.

Από την άλλη έχουμε τον «αρχηγό», τον Kyle-Ren, που είναι μία μαύρη Viper ACR. Το δυνατό μοντέλο φέρει έναν V10 κινητήρα 8.4 των 650 ίππων και 812 Nm ροπής. Επίσης, εξοπλίζεται με κεραμικά Brembo φρένα και αναβαθμισμένη (ειδική για πίστα) ανάρτηση. Ακόμα, πατάει επάνω σε 19 ιντσών τροχούς και το εσωτερικό του παραμένει σε μινιμαλιστικό στιλ.

Φυσικά, η αμερικάνικη εταιρεία δεν πρόκειται να διαθέτει το συγκεκριμένο χρωματισμό στην παλέτα της, ωστόσο έκαναν πολλούς φανς της ταινίας να χαμογελάσουν και να φωτογραφηθούν με τα εν λόγω μοντέλα, αφήνοντας την κλασική ευχή…. May the force be with you!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...