F1: Ο Massa θα δώσει την μεταγραφή Bottas στην Mercedes;

Ένα ενδιαφέρον σενάριο που καλύπτει πολλά από τα κενά …

  • -
  • -

Και ενώ την προηγούμενη βδομάδα η επιλογή της Mercedes στο πρόσωπο του Pascal Wehlein φαινόταν μοναδική επιλογή, τις τελευταίες μέρες … ψήνεται και άλλο ένα σενάριο το οποίο θα δώσει την πολυπόθητη μεταγραφή, ή τουλάχιστον την πιθανότητα, του Valtteri Bottas στην Mercedes.

 

Ας πάμε λίγο να ρίξουμε φώς στο τι γίνεται στο παρασκήνιο. Είχαμε αναφέρει τον λόγο για τον οποίο η Mercedes δεν μπορούσε να πάρει τον Bottas από την Williams. Τώρα όμως και σύμφωνα με δημοσίευμα της L’Equipe η Williams βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Felipe Massa για να τον φέρουν πίσω στην ομάδα. Υπενθυμίζουμε ότι ο Massa ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση στην Monza και το τελευταίο του Grand Prix ήταν αυτό στο Abu Dhabi. Στην περίπτωση που ο Massa πει το «ναι», καλύπτεται η ομάδα που ψάχνει έναν έμπειρο οδηγό για την εξέλιξη του μονοθεσίου, καλύπτεται και η Martini με τον οδηγό που μπορεί να διαφημίσει το προϊον της.

 

Σε συνέντευξή του στο Autosport.com o Massa έμπλεξε το εγκώμιο του Bottas τονίζοντας ότι έχει λαμπρό μέλλον στην F1 αρκεί να του δοθεί ένα γρήγορο μονοθέσιο. Θα βοηθήσει ο Massa την μεταγραφή του Bottas στην Mercedes;

 

Πάντως μαθαίνουμε ότι ο Bottas είναι η επιθυμία του Toto Wolff, ενώ η Mercedes θέλει να προωθήσει τον «δικό της» Pascal Wehrlein. Οπότε ακόμα και εάν ο Massa πει το ναι, θα πρέπει να πείσει ο Toto Wolff και το ΔΣ της Mercedes για την επιλογή Bottas σε σχέση με τον Wehrlein. Ενώ σε μια ακόμα πράξη του δράματος η Mercedes ενημέρωσε ότι δεν θα υπάρξει καμία ανακοίνωση για το ποιος θα αντικαταστήσει τον Rosberg παρά μόνο με το νεο έτος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...