Δοκιμάζουμε 3 Peugeot 308: Βενζίνη, diesel και plug-in υβριδικό. Ποιο είναι για σένα;

Η Peugeot έκανε κίνηση ματ στην κατηγορία των premium μικρομεσαίων με το 308, το οποίο έχει έναν κινητήρα για όλα τα γούστα.

  • -
  • -

Στην Peugeot επενδύουν στην ηλεκτροκίνηση και τον υβριδισμό, αλλά παράλληλα εξακολουθούν να εξελίσσουν και τους κινητήρες εσωτερικής καύσης. Η γαλλική εταιρεία έχει ήδη παρουσιάσει τις προτάσεις της στα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα, αλλά με δεδομένο το γεγονός ότι σε αρκετές αγορές δεν είναι ακόμα διαδεδομένα, εξακολουθεί να προσφέρει κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, ενώ ταυτόχρονα μυεί το κοινό μέσω των plug-in hybrid μοντέλων. Ο συγκεκριμένος κανόνας ισχύει και στην περίπτωση του 308, του νέου premium μικρομεσαίου της μάρκας που έχει ξεχωρίσει για την ποιότητα, την άνεση και τη σχεδιαστική του διαφορετικότητα.

Εμείς, είχαμε τη δυνατότητα να οδηγήσουμε και τις τρεις εκδόσεις του γαλλικού μοντέλου. Παρακάτω σας παραθέτουμε τις τρεις δοκιμές των εκδόσεων με κινητήρα βενζίνης, πετρελαίου αλλά και plug-in hybrid. Μπορείτε να τις διαβάσετε και εν συνεχεία στο τέλος του άρθρου να ψηφίσετε και να μας πείτε ποιο θα θέλατε να έχετε στην κατοχή σας.

Peugeot 308 1.2 PureTech 130

gas

 

Peugeot 308 1.5 BlueHDi 130 PS EAT8

diesel

 

Peugeot 308 Hybrid 180 PS e-EAT8

phev

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...