Mazda3 ή VW Golf; Ιδού η επιλογή σας!

Δύο χάτσμπακ διαφορετικών σχολών, το καθένα με το δικό του κοινό

  • -
  • -

Πρόκειται για δύο σύγχρονα μικρομεσαία μοντέλα, τα οποία προέρχονται από δύο τελείως διαφορετικές σχολές. Το Mazda 3 και το Volkswagen Golf το ενώνουν πολλά, αλλά τα χωρίζουν ακόμα περισσότερα. Οι νεότερες γενιές και των δύο κάνουν χρήση σύγχρονων τεχνολογιών, αλλά διαφορετικής φιλοσοφίας, με το ιαπωνικό μοντέλο να διαθέτει ατμοσφαιρικό κινητήρα, σε αντίθεση με το γερμανικό χάτσμπακ που εξοπλίζεται με υπερτροφοδοτούμενο σύνολο. Τα κοινά σημεία των Mazda3 SkyActiv-G 2.0 Auto και Volkswagen Golf 1.5 eTSI DSG εντοπίζονται στο αυτόματο κιβώτιο και την παραπλήσια τιμή.

Μετά τη δοκιμή και των δύο συγκεκριμένων εκδόσεων, ζητήσαμε από εσάς να μας πείτε ποιο από τα δύο θα επιλέγατε. Και το αποτέλεσμα αοδείχθηκε εξαιρετικά αμφίρροπο! Το Mazda3 κέρδισε τις προτιμήσεις σας, αλλά με ελάχιστη διαφορά από το Volkswagen Golf. Σε τέτοιο βαθμό που κάποιος θα μπορούσε να το αποκαλέσει ισοπαλία!

 

Mazda3 SkyActiv-G 2.0 auto ήVolkswagen Golf 1.5 eTSI DSG;

1. Mazda3 SkyActiv-G 2.0 auto (50,55%)

2. Volkswagen Golf 1.5 eTSI DSG (49,45%)

 

Mazda3 SkyActiv-G 2.0 auto

Η νέα γενιά Mazda3 σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το μοντέλο και τη μάρκα, αλλά και τη δική μας αγορά.

 

Volkswagen Golf 1.5 eTSI DSG

Ένα Golf που θυμίζει Golf, αλλά ανεβάζει τον πήχη της κατηγορίας του. Τεχνολογικά στο τοπ σκαλοπάτι, προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής και του οδηγού του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...