Δοκιμή: Ford Puma ή Nissan Juke;

Δύο ολόφρεσκες προτάσεις στην πιο δημοφιλή κατηγορία της αυτοκίνησης, αυτή των B-SUV

  • -
  • -

Στο συγχρωτισμό που επικρατεί στην κατηγορία των B-SUV δεν λέμε "όχι". Διότι η πληθώρα επιλογών μας βοηθάει να επιλέξουμε το μοντέλο που ταιριάζει περισσότερο στην αισθητική μας, αλλά και στις ανάγκες μας για επιδόσεις και χώρους. Στο GOCAR δοκιμάσαμε τα νέα Ford Puma και Nissan Juke, δύο ολόφρεσκα SUV που χρησιμοποιούν τρικύλινδρο 1.0 turbo βενζίνης για να αναδείξουν τα προσόντα τους.

Πατήστε πάνω στο όνομα του αυτοκινήτου ή τη φωτογραφία για να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή και να δείτε τους πίνακες με τιμές και εξοπλισμό. Αφού τις διαβάσετε, πατώντας στις εικόνες του κάθε μοντέλου, πείτε μας τι επιλέγετε στο poll που ακολουθεί. Φυσικά, μην ξεχνάτε:

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ/ΕΚΔΟΣΕΙΣ, ΕΔΩ!


Ford Puma 1.0 EcoBoost Hybrid



ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.0 ΕcoBoost
ΙΣΧΥΣ 125PS
ΡΟΠΗ 170 Nm
0-100 km/h 9,8 sec
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 4,2 lt/100 km


Το νεότερο Puma τηρεί την παράδοση που γεννιέται μέσα από ένα Fiesta και διαμορφώνει τον νέο του ρόλο ως ένα τεχνολογικά επίκαιρο και έξυπνο αυτοκίνητο που θα χωρέσει καθημερινότητα και απόλαυση. Ελκυστική σχεδίαση, προηγμένη τεχνολογία, επιδόσεις και οικονομία με την hybrid αρωγή, συνδυασμένη φυσικά με το γνωστό οδηγικό ταμπεραμέντο. Κερασάκι η ευρυχωρία και οι ευφάνταστες λύσεις.
 

Nissan Juke 1.0 DIG-T DCT


ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.0 DIG-T
ΙΣΧΥΣ 117 PS
ΡΟΠΗ 180 Nm
0-100 km/h 11,1 sec
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 4,8 lt/100 km


Το νέο Nissan Juke δεν είναι ένα συνηθισμένο B-SUV. Είναι ένα… «υβρίδιο» το οποίο παντρεύει μία σειρά από χαρακτηριστικά διαφορετικών μοντέλων. Και μάλιστα με επιτυχία. Αλλά αυτό είναι κάτι που κατάφερε η πρώτη γενιά μία δεκαετία πριν. Σήμερα, η νεότερη εκδοχή είναι πιο ώριμη, πιο σύγχρονη, διατηρώντας στο έπακρο τα στοιχεία που το καθιέρωσαν στην κατηγορία.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ, ΤΑ TEXNIKA ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ FORD PUMA KAI NISSAN JUKE, ΕΔΩ!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...