4th Mountain Classic Regularity Rally

1oς αγώνας πρωταθλήματος Regularity ΟΜΑΕ

  • -
  • -

Με ενδιαφέρουσες συμμετοχές και καλό καιρό πραγματοποιήθηκε  το 4ο Mountain Classic Rally, πρώτος γύρος του πρωταθλήματος Regularity της ΟΜΑΕ.

Τα πληρώματα ξεκίνησαν  την Παρασκευή 30/3 από το  ξενοδοχείο Holidays in Evia, όπου βρίσκονταν η βάση του αγώνα. Το πρώτο από τα τρία σκέλη περιελάμβανε διαδρομή 100 περίπου χιλιόμετρα στην κεντρική Εύβοια και την Ριτσώνα.

Τό Σάββατο τα πληρώματα κινήθηκαν σε μία ενδιαφέρουσα διαδρομή 160 km στην ορεινή κεντρική και δυτική Εύβοια  με ανασυγκρότηση στην Κύμη. Η απαιτητική ανάβαση της Κύμης, ήταν μία από τις πολλές ειδικές διαδρομές του αγώνα.

Τέλος, την Κυριακή 1/4 ξεκίνησε το τρίτο και τελευταίο σκέλος του αγώνα, που αν και μικρό σε μήκος, περιελάμβανε δύο ιδιαίτερα "πονηρές" ειδικές διαδρομές που έφεραν ανακατατάξεις στην πρώτη πεντάδα.

Άξιοι νικητές του αγώνα ήταν οι αδελφοί Δημήτρης και Άγγελος Κουνέλης με BLMC Mini του 1978. Ακολούθησαν στη δεύτερη θέση οι Γιώργος και Φωτεινή Βάλληνδα με Mercedes 220 του 1961, με τρίτους τους Μάνο και Μαρία Παλαβίδη με ένα ακόμη BLMC Mini του 1978. 
Στην τέταρτη θέση βρέθηκαν οι Γιώργος Κίκιζας - Στέφανος Πανάρετος με Porsche Carrera 911S του 1972, στην πέμπτη θέση οι Κων/νος Σούρλας - Εμμ. Κοκκιασμένος με Austin Healey MKIII του 1965 και την εξάδα συμπλήρωσαν οι Γιάννης Κατσαούνης - Μαθιός Μανσόλας με Porsche Coupe 911 του 1965.


Επόμενος γύρος του θεσμού το Mercedes-Benz Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις.

Αποτελέσματα αγώνα

Πηγή: Ο.Μ.Α.Ε. - Επιτροπή Αγώνων Αυτοκινήτου και Κάρτ


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...