F1: Δεν ενδιαφέρεται η Red Bull για τον Hamilton

Όλο και πιο πιθανό το σενάριο να μείνει στην McLaren

  • -
  • -

Συνέντευξη στην The Telegraph έδωσε το αφεντικό της Red Bull Racing Christian Horner. Ο Horner μίλησε για τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει σε ότι αφορά μια πιθανή μετακίνηση του Lewis Hamilton στην ομάδα της RBR. Οι φήμες έχουν πάρει μεγάλη έκταση λόγω του γεγονότος ότι ο Mark Webber δεν έχει συμβόλαιο για το 2013, κάτι που ισχύει και για τον Lewis Hamilton.

 

Θα μπορούσε να πάει ο Hamilton στο Milton Keynes; «Πιστεύω ότι είναι δύσκολο να φανταστώ τον Lewis στην ομάδα μας», είπε σχετικά ο Horner. «Πιστεύω ότι είναι άνετος στο περιβάλλον που βρίσκεται και εμείς είμαστε σίγουρα άνετοι με τους δυο οδηγούς που έχουμε. Έχουμε πάρει όμως την απόφαση να επενδύσουμε στους νέους και έχουμε δυο συναρπαστικούς νέους οδηγούς που μπαίνουν στα GP με τον Jean-Eric Vergne και τον Daniel Ricciardo. Και οι δυο έχουν ταλέντο και οι δυο δικαιούνται αυτή την ευκαιρία. Έτσι θα επιλέξουμε εκ των έσω αντί για κάτι άλλο», είπε ο Horner.

 

Είχε όμως και να πει για τον Mark Webber ο οποίος πέρσι δεν μπόρεσε να αποτελέσει φόβητρο για τον Sebastian Vettel : «Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι ο Mark θα μπει φέτος σκεφτόμενος τι έγινε πέρσι. Έχει το κίνητρο, είναι πεινασμένος και βλέπει μέλλον μετά από το 2012. Νομίζω ότι είναι αναπόφευκτο οδηγοί που φτάνουν σε μια ηλικία, είναι 36 τώρα, και είναι και λογικό να το πηγαίνουν βήμα βήμα, και είναι που ο Mark και η ομάδα έχουν συμφωνήσει να κάνουν»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...