F1: Θα επιστρέψει στις πίστες ο Kubica;

Ο χρόνος πιέζει για αποφάσεις

  • -
  • -

Πολλοί τον έχουν ξεγράψει, αλλά ο γιατρός ο οποίος έχει αναλάβει τον Πολωνό οδηγό. O Riccardo Ceccarelli λοιπόν σχολίασε στο Γερμανικό Πρακτορείο SID : «Στόχος μας είναι να επιστρέψει στην F1. Οι τραυματισμοί του ήταν τόσο σοβαροί που αρκετοί από τους συναδέλφους του απέκλεισαν την επιστροφή του στις πίστες. Αλλά με την πάροδο του χρόνου η κατάσταση έχει βελτιωθεί. Χάρη όμως στον ίδιο έχουν βάση οι ελπίδες για να μπορέσει να γυρίσει πίσω από το τιμόνι το 2012».

 

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους δεν έχουμε ακούσει καμία πληροφορία πέρα από τις τοποθετήσεις του μάνατζέρ του για ότι αφορά την κατάσταση του Πολωνού. Ο Kubica δεν έχει εμφανιστεί στις πίστες και δουλεύει αθόρυβα ώστε να μπορέσει να έχει ελπίδες για επιστροφή. Στην καριέρα του έχει αποδειχθεί «σκληρό καρύδι». Σε ατύχημα που είχε με αυτοκίνητο δρόμου το 2003 έσπασε το χέρι του και χρειάστηκε να του τοποθετηθεί νάρθηκας και 18 βίδες από τιτάνιο! Παρόλα αυτά τερμάτισε την σαιζόν στην Formula 3 Euro Series στην 12η θέση παίρνοντας και μια νίκη στο Norisring με το χέρι του στην κατάσταση αυτή!

 

Το 2007 είχε και το τρομακτικό ατύχημα στον Καναδά όπου δέχθηκε δυνάμεις επιβράδυνσης μέσου όρου 28g ενώ στιγμιαία είχε δεχθεί και 75g. Παρόλα αυτά ξέφυγε με πρησμένο αστράγαλο. Αντικαταστάθηκε μόνο για ένα αγώνα, αυτόν στην Indianapolis, από τον οδηγό εξέλιξης της BMW F1 Sebastian Vettel. Για να δούμε εάν θα τα καταφέρει και πάλι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...