F1: Βλέπει μπροστά στο 2012 ο Alonso

Ο εκνευρισμός άρχισε όμως

  • -
  • -

H Ferrari είχε φέρει μια νεα αεροτομή στον αγώνα της Κορέας. Αυτή η αεροτομή ήταν πειραματική για το 2012 και ήταν ένα δείγμα για το που θα πάει η εξέλιξη. Αυτή την αεροτομή την πήρε ο Fernando Alonso στο μονοθέσιο, την στιγμή που ο Felipe Massa είχε μια αεροτομή του 2011.

 

Δημοσιογράφοι οι οποίοι βρέθηκαν στην Κορέα μετέφεραν την αίσθηση ότι ο Ισπανός έχει εκνευριστεί απίστευτα και δεν είναι μόνο το “I give up guys, I give up” που είπε 2 γύρους πριν από το τέλος του αγώνα. Ο Τύπος κριτίκαρε την επιλογή της ομάδας και σε αρκετές περιπτώσεις το έβαλαν σε μια ζυγαριά λέγοντας ότι ο Massa με την παλιά αεροτομή ήταν ταχύτερος από τον Alonso : «Αυτή είναι μια υπόθεση της ομάδας και όχι των media», είπε ο Ισπανός. «Θέλουμε να μάθουμε εν όψει του 2012. Εάν κερδίζουμε ή χάνουμε ένα με δυο δέκατα δεν έχει σημασία σε διάρκεια μιας περιόδου. Αυτό που έχει σημασία, είναι να δούμε που θα πάμε σε σχέση με την κατεύθυνση εξέλιξης του νέου μονοθεσίου. Δουλεύουμε πάνω σε κάποιον στόχο, ο οποίος για εσάς τους δημοσιογράφους είναι δύσκολο να το καταλάβετε», είπε ο οδηγός της Ferrari.

 

O Ισπανός όμως δείχνει μεγάλο εκνευρισμό και δεν είναι γνωστό από πού πηγάζει αυτό. Είναι ήδη δυο χρονιές στην Ferrari και ο τίτλος δεν έχει έρθει ακόμα. Πέρσι χάθηκε στον τελευταίο αγώνα. Του χρόνου έχουμε πει πολλές φορές ότι η χρονιά είναι κρίσιμη και η ομάδα βρίσκεται υπο μεγάλη πίεση.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...