To συγκινητικό video αποχαιρετισμού στον Ken Block

Η είδηση του θανάτου του Ken Block σόκαρε τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η ομάδα του κυκλοφόρησε ένα βίντεο για να τον τιμήσει, αποκαλύπτοντας τι θα ακολουθήσει.

  • -
  • -

Στις 2 Ιανουαρίου, ένας από τους πιο επιτυχημένους showman των τεσσάρων τροχών και καινοτόμος επιχειρηματίας, σκοτώθηκε στο Mill Hollow της Γιούτα, όταν τον καταπλάκωσε το snowmobile. Ο χώρος του αθλητισμού συγκλονίστηκε από την είδηση, όπως, φυσικά, και η ομάδα του, οι γνωστοί και ως Hooonigan.

block

Δύο εβδομάδες μετά το δυστύχημα, οι συνεργάτες του στάθηκαν πίσω από την κάμερα μιλώντας για τον Ken Block. Το να του πουν το τελευταίο αντίο ήταν εξαιρετικά δύσκολο, αλλά όπως αναφέρουν, θα συνεχίσουν να εργάζονται πάνω σε νέα project, αφού θεωρούν πως αυτός είναι καλύτερος τρόπος για να συνεχιστεί η κληρονομιά του Block.

Η ομάδα έχει επί του παρόντος μια σειρά από βίντεο με τον Block, που έχουν ήδη γυριστεί και θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες εβδομάδες.

Το πρώτο drift του Block

Στο βίντεο του αποχαιρετισμού, υπάρχουν διάφορα συγκινητικά πλάνα. Αρχικά, οι φίλοι και συνεργάτες του μιλούν για τον 55χρονο, ενώ στο δεύτερο μέρος βλέπουμε στιγμιότυπα από τις πρώτες extreme εμφανίσεις του Ken Block στην κάμερα, τα κόλπα και στιγμές από την προσωπική του ζωή. Φυσικά, δεν λείπουν τα ακροβατικά Gymkhana με τα Ford και Subaru που οδήγησε.

block

Διαβάστε επίσης: To WRC απέσυρε τον αριθμό 43

Στο τέλος του βίντεο υπάρχει μια δήλωση του Αμερικανού, η οποία συγκεντρώνει όλη τη φιλοσοφία του: «Υποθέτω ότι η κληρονομιά μου θα ήταν ότι μου αρέσουν τα δημιουργικά και διασκεδαστικά πράγματα. Δεν παίρνω τη ζωή πολύ στα σοβαρά. Στο τέλος της ημέρας, προσπαθώ να εμπνεύσω τους ανθρώπους να είναι δημιουργικοί και να ζήσουν μια χαρούμενη ζωή. Και μην είσαι μ@λ@κ@ς».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...