Θα επανέλθει δριμύτερος ο Vettel λέει ο Horner

  • -
  • -

Σε αρνητικό πρωταγωνιστή στον αγώνα του Spa εξελίχθηκε ο Sebastian Vettel. Ο Γερμανός οδηγός δέχθηκε επικριτικά σχόλια για το «παιδαριώδες» λάθος του στην φάση του ατυχήματος με τον Jenson Button.

 

Την υπεράσπιση του ανέλαβε ο Christian Horner. «Πιστεύω ότι ο Sebastian, χωρίς ίχνος αμφιβολίας, είναι ένας πολύ πολύ ταλαντούχος οδηγός. Ο αγώνας εδώ ήταν από αυτούς που δεν σου πηγαίνουν. Πρέπει να μείνει ήρεμος και αφοσιωμένος και θα έρθει στα μέτρα του. Ήταν δύσκολο γιαυτόν. Πρέπει να παίρνεις αποφάσεις σε κλάσματα δευτερολέπτου και πιστεύω ότι έκανε ένα λάθος στην μάχη του με τον Jenson. O Jenson εκεί που πάτησε το φρένο, τον έπιασε αδιάβαστο. Σε μια προσπάθεια να τον αποφύγει γλίστρησε και έπεσε πάνω στον Jenson σε πολύ πολύ δύσκολες συνθήκες. Είναι πολύ μεγάλος οδηγός, είναι πολύ νέος και είναι πολύ εύκολο να ασκείς κριτική σε κάποιον που είναι σχετικά άπειρος, αλλά σίγουρα θα μάθει πολλά από το συμβάν», είπε ο Horner.

 

O Mark Webber, ο οποίος έχει προβάδισμα 28 βαθμών από τον Vettel άρπαξε την ευκαιρία και ζήτησε από την ομάδα ρίξει το βάρος της σε έναν από τους δυο οδηγούς, υπονοώντας ότι η διαφορά δεν κλείνει εύκολα και θα έπρεπε να στηρίξουν τον ίδιο στο κυνήγι του τίτλου. «Τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν γρήγορα. Ο Mark έχει κερδίσει τους περισσότερους αγώνες από οποιονδήποτε άλλο, έχει κάνει πολύ καλή οδήγηση και είναι στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του. Εάν αναλογιστούμε τι έχει γίνει μέχρι στιγμής θα πρέπει να πούμε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση αλλά έχουμε δει ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν άρδην, και θα ήταν χαζός εάν κάποιος δεν υπολόγιζε τον Sebastian αυτή τη στιγμή», είπε ο Horner και η κουβέντα τελείωσε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...