Επίθεση από την Ferrari

  • -
  • -

Πολύτιμο έδαφος έχασε η Ferrari στην προσπάθειά της να φτιάξει την δική της έκδοση του F-Duct. Μπορεί να έχει κερδίσει μόνο ένα αγώνα φέτος, αλλά οι ελπίδες της για το παγκόσμιο πρωτάθλημα δεν έχουν χαθεί. Ο Alonso πήρε την 3η θέση του βάθρου, αλλά θα μπορούσε να κερδίσει τον αγώνα.

 

Οι βελτιώσεις που θα φέρει η Ferrari στην Βαλένθια είναι σημαντικές και πιθανώς να δούμε και μια καινούργια έκδοση με χαμηλή έξοδο των εξατμίσεων, κάτι που έχει φέρει πρώτη η Red Bull Racing. «Σίγουρα θέλουμε μεγαλύτερη επιθετικότητα (στο πρόγραμμα βελτίωσης του μονοθεσίου). Ήταν καθαρό ότι είχαμε ρίξει το βάρος μας στο σύστημα της πίσω αεροτομής (f-duct), καταναλώσαμε μεγάλη ενέργεια εκεί, και δεν αφοσιωθήκαμε σε άλλες περιοχές του μονοθεσίου. Από την Βαλένθια και μετά ο στόχος μας θα είναι να βελτιώσουμε και άλλες περιοχές πάνω στο μονοθέσιο, πέρα από την πίσω αεροτομή, γιατί είναι περίπλοκο σύστημα και χάσαμε πολύ από το δυναμικό μας», είπε ο Stefano Domenicali.

 

«Γυρίζοντας στο πρωτάθλημα, είναι πολύ πολύ ανοιχτό. Έκανα ένα υπολογισμό και εάν είχαμε κερδίσει τον αγώνα, τότε θα ήμασταν πρωτοπόροι με τον Fernando. Αυτό σημαίνει ότι τα πάντα είναι πολύ πολύ ανοιχτά και αυτό είναι το κίνητρο που πρέπει να έχουμε μέσα μας ώστε να πιέζουμε αγώνα με τον αγώνα. Ο Καναδάς μας έδωσε μια εικόνα η οποία είναι τελείως διαφορετική από αυτή που είχαμε πριν από 2 βδομάδες», τόνισε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...